En sån dag

Jasas: Det har gått som så att... inte alls.

Anneli: Visst är det så, skulle jag nån gång viska "Okej, du får köpa det där dataspelet" så hade det varit köpt inom ett par sekunder. När jag där emot skriker "Hänger du upp tvätten då?" får jag göra det själv sen.

Ann-Sophie: Jaaa... Har du väl egentligen rätt i. Faktiskt. Mm, jo.

Chathrine: Hah, jag önskar jag var en gnäll- och surkärring men jag är ju inte det! Inte ens lite.

Malin: Jag håller också med Anso...





Som sagt, det gick inte alls med nummer två (inte bajsa utan "viktigt att göra").
Jag hade en bra plan, som jag glömt, men Anso hade ju en bra idé. Hej, jag tänkte bara höra när jag kan vänta mig Tobias hit? Jag har nämligen väntat sen 2:e december, och även sen i juni, så jag tycker det börjar bli på tiden att han kommer hit nu. Bara ringa av lite nyfikenhet sådär. Fast nu är det ju stängt (oops?) så det får bli på måndag det. Och nu är ju våren på väg så det är inte lika kallt längre.
Igår mätte jag att vi hade runt 20 grader här hemma (kom upp i 21 grader lite högre upp och låg runt 19 grader på golvet) så då vet jag det i alla fall.

Och så har vi hunnit med shopping med Malin idag.
Hon ringde igår och pratade en stund, sen sa hon att hon skulle hit och handla imorgon/idag och undrade om jag ville komma ner och möta henne. Självklart, så jag skulle gå och duscha när Oscar åkt för att vara klar när hon ringde och sa att hon var på väg.
Oscar försov sig så när jag precis var klar i duschen ringde hon och sa att hon var nere på torget, jag skulle göra mig i ordning i lugn och ro medans hon var inne på systemet. Okaj, så jag klädde på mig och sådär och precis in i det sista ringer hon och är klar så det var bara att klä på sig och gå ner.

Oscar blev hemma, eftersom han har så kort dag hade han knappt hunnit till skolan innan det var dags att åka hem igen. Och det var tur det för vi råkade handla en hel del så det blev tugnt.
Å andra sidan hade jag nog inte köpt så mycket om jag varit själv, så det kanske jämnade ut sig?
Nu väntar jag på att Saw I ska bli klar. Tänkte vi skulle titta igenom alla Saw:arna för att sen se den nya, Saw V. Helt sjukt hur dom lyckas, men det gör dom.
Och nånstans i allt blod och skriv och Saw ska vi gå ut på promenard. Är riktigt mysigt och härligt väder, nästan som vår. Så gott så, då får man ju passa på!

Annars då? Jovars, fick upp dom gardinerna jag skulle (kök och sovrum) igår. Blev sådär bra eftersom dom tydligen var väldigt långa, så jag funderar på om jag ska vänta med foto tills det är klart (köper stryk upp-band och stryker upp dom i nästa vecka eller nåt, eftersom jag jobbar helg) eller ta ett halvbra nu och sen visa - tadaaa!
Vi får se, det löser sig. Men jag är himlans nöjd med köksgardinerna framför allt! Blev riktigt, riktigt bra. Förra vi hade var så mycket grått och svart i så det blev så himlans mörkt och trist. Dessa är mycket ljusare och finare, tjiho!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

TA FOTO!!!! :D :D

2009-01-09 @ 22:10:52
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Jasas

Jag vill också byta gardiner!!!!

2009-01-09 @ 22:42:58
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0