Det går inge bra

Chathrine: Vi fick lära oss i hemkunskapen att kyla ner maten i kallt vatten i vasken, och sen in i kylen för man ska inte ställa in varm mat i kylen, för bakterier och sådär. Så det vet jag allt, men leva efter det är ju en annan sak, hehe.
Haha jo proceduren blev ju lite extra lång eftersom vi skulle in i två affärer, annars blir det ju inte så mycket men biland så.

Jasas. Så klart! Din blogg är ju den bästa av det bästa, vad vore dagen utan en dos Jasas liksom?
Hmm jaa, kanske gör den lilla med kokos och ananas nästa gång, om vi törs haha!
Alltså, vi köper ju inte äcklig mat så, utan sånt som är rätt gott men som man kanske inte är så sugen på alltid. Eller... Aah, kan inte riktigt förklara men det är ju inte så att det inte är gott, mer att det är snabbt och lätt så vi åt det rätt ofta just av den anledning så man tröttnade lite sen. SÅ menade jag nog?

Marina: Haha ja, det funkar för mig i alla fall!





Skulle skriva nåt men kom in på annat och glömde helt bort...

I alla fall, jag är på serie humör igen efter att ha sett på Desperate Housewives och när jag funderade på vad jag skulle tanka kom jag på att jag har ju What About Brian! Så det sitter jag med och Putti på MSN. Vill göra allt och ingenting typ.

Lite senare ska vi åka till Jysk. Moster ville tydligen handla så vi åker dit och sen åker vi förmodligen upp till mamma och socialiserar oss. Och lite coolt, jag fick ett SMS från Folktandvården om att inte glömma min tid på onsdag, lite ball.

Börjar bli lite hungrig, hmm? Har ätit både frukost och lunch idag, så duktigt, och då känns det som magen vill äta hela tiden. Eller kanske är det huvudet? I alla fall så har jag hållt på med detta i evigheter, utan att komma nån vart.

Ska alldeles strax ut och möta mamma, moster och hennes man för att åka och handla på Jysk. Sen ska vi upp till mamma och vara lite sociala, antar jag. Så det är la bäst att sluta, innan jag börjat ens?

Kommentarer
Postat av: Marina

hoppas det blev bra med socialiserandet :)

2009-01-05 @ 16:46:10
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Jasas

Okej, du är så söt ^^ Vi brukar bara låta maten stå framme tills det svalnat efter vi ätit och sen ställer vi in det i kylen.



Du är verkligen SÅ söt!

2009-01-05 @ 17:39:54
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

åh, fick ni mat över ? :D Vi fick mäta upp vår mat med exakta mått för 1 port. Så vi fick gå hungriga därifrån varje gång. :P

Man får ställa in direkt i kylen, faktum är att man ska göra det. Förr trodde man att kylens temp förändrades mkt, med det är också en myt. Dumt att ställa matlådan på smöret dock. ;) På livsmedelskemin fick vi göra ett (av många) test på en kräm som vi drog upp en flik (för att kunna hälla) och sedan tejpade vi ihop direkt o in i kylen. Och det var så äcklig pga den bakteri-härd på de få minuterna. Veta och leva efter ja.. :)

2009-01-05 @ 17:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0