En sån grej jag vill berätta

Anneli: Haha, älska blogg.se. När strular det inte liksom? Bah!

Jasas: Naaj, tror inte mamma velat åka den lilla biten varje helg, men jag ska tipsa henne om att ni har en också!





Burr, jag fryser!
På måndag är det andre mars. Då, kommer det ligga felanmälningar inlagda på datorn igen. Två månader sen dom andra kom in utan minsta reaktion (förutom utskrift). Sen funderar jag på att lägga in varje vecka om inget händer. För jag känner att det ska nog ligga på datorn för då kan alla se när jag lagt in det och när han gjort nåt plus att jag har bevis för att jag verkligen gjort felanmälningen. Slarvar han bort papprena (som han förmodligen gjort nu, vilket blir tredje gången för oss) så finns det i datorn.

Men jag måste fråga pappa.
Eftersom inte grejerna är avslutade/avklarade så måste dom väl ändå ligga i systemet? Som på jobbet, gör jag en reservation men sen säljer varan utan reservationen så ligger den ju kvar i systemet typ "Varför i sjuttsingen har ni inte kontaktat kunden att varan är kommen??" och så borde det ju vara hos dom fast varför dom inte fixat hos hyresgästen? Tycker jag. Men vad vet jag?

Men nu blir det nani här.
Let's Dance är så gott som slut och det blir ju tidig morgon imorgon. Där är fördelen med snabb mat (inte snabbmat utan snabb mat) igen: man kan gå upp tio minuter innan man åker för det tar några sekunder att skaka ihop och hälla i sig. Och eftersom vi ska vara vid isbanan har jag mössa (läs och häpna!) så jag behöver inte duscha innan vi åker. SÅ bra! Det som tar längst tid är att klä på sig (och komma upp, hah!). Men typ 8.30 beger vi oss här ifrån, skickade precis och konfirmerade med mamma så sen vet jag.


Bah! Jag har en sån grej jag vill berätta, men kan inte!
Får inte! Bör inte! Men håll tummarna att alla om och kanske slår in!!
SÅ jobbigt att inte få skrika ut det här, och nu gick det inte längre, måste bara berätta att nåt faktiskt är på G! Iiih! Jag vill, jag vill, jag VILL!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Marina

Svar: TACK :) Mitt hår var/är rött men nu lades det in lite mer "kopparfärger" som slingor kan man säga..i underhåret.. :)Hoppas du fattar vad jag menar.. hihi.



Ha en bra helg!!

2009-01-30 @ 23:14:59
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Oj, nu blev det spännande... Men jag ska inte fråga ;) Och jo, det BORDE ligga kvar tills det är fixat, men de verkar ju inte följa några särskilda rutiner på det där stället ;p

2009-01-30 @ 23:18:47
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

JAG HÅLLER TUMMARNA (och nu blev jag så sjukt nyfiken!!!!). Du MÅSTE ju fota dig själv då du har mysse på dig, så sött ^^

2009-01-31 @ 08:37:47
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0