Snoozade

Bah, tror inte jag mår riktigt bra.
Har sovit lite av och till i en timme nu. Ställde klockan på en kvart (efter att jag höll på och somna i soffan) men somnade inte. När klockan ringde tänkte jag att jag kunde ju vila lite till och somnade. Och snoozade. I 45 minuter. Sen kommer jag upp och känner mig sådär bra. Har ingen lust att åka på nåt så hoppas det bara är trötthet eller nåt som kommer.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Grönt te innehåller ju te, så att säga, teets motsvarighet till kaffets koffein, så det har en uppiggande effekt (om man nu reagerar så). Rött te och örtte innehåller inte te (det är faktiskt så, om man läser på innehållet, så står det te på grönt, men på mitt örtte står det bara pepparmynta t ex, inget te) så därför passar de bättre att ta på kvällen. Svart och vitt innehåller det uppiggande, men det gröna anses ändå bäst pga av alla antioxidanter och andra nyttigheter det innehåller. Så dricker man mkt kaffe te x bör man byta några koppar till grönt te av häloskäl. Fast nu påstår de ju att kaffe är bra mot demens, dock kan ju för mkt ändå leda till t ex huvudvärk och magproblem. Det är vad jag lärt mig iaf ;)

2009-01-28 @ 13:41:52
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Anneli

Jo, nu såg jag att det är vanligt att man förväxlar rött te med rooibos (en växt som inte är en te-buske) och då sprang jag genast till mitt te skafferi ;) och såg att mitt sk röda te faktiskt innehåller rooibos. Så friggs vet inte vad de sysslar med. Men det gör inte så mkt, för det innehåller fortfarande inget tein (heter det tydligen) och rekommenderas till kvällen då det saknar tein och är känt för att motverka bland annat sömnlöshet. ;)

2009-01-28 @ 13:47:56
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0