Say what?

Jag är sådär bra på att komma ihåg att lägga in bilder när dom är aktuella.
Eller problemet ligger mer i att jag inte orkar lägga in och hålla på och ha mig för en tio-tolv bilder, utan väntar hellre tills jag har ett helt gäng och bara badabong på en gång. Mest därför.
Men nu så, har jag fått in massa bilder här. Och alla är i alla fall från den här veckan. Minns inte när första är tagen, sen är det faktiskt från igår och idag, så det så.

Annars har jag tittat på Let's Dance ikväll. Morgan Alling och Magdalena Graaf ska bli mina favoriter.
Dom är det tills nästa vecka åtminstonde. För ikväll var dom bäst. Vill inte säga vem som var sämst, jag vill inte att nån ska åka ut först för det känns som den kommer bli så ledsen. Det gör fortfarande lite ont i mitt hjärta när jag tänker på den omgången när kock-Melker åkte ut först (trots att jag inte är nåt "fan" eller kommer ihåg om han var bra eller dålig). Jag vill helt enkelt inte att nån ska åka ut först och bli ledsen. Inte.

Sen har jag tydligen tänkt heeelt fel gällande ett ledar möte på badet, kul.
Jag har läst 16:e hela tiden och undrat hur dom kan välja en vanlig vardag, mitt på dagen dessutom, för ett möte? Känns ju bara... korkat.
Så frågade mamma idag om jag sett det och skulle med. Ne men vaddå imorgon? Jag jobbar imorgon. Så visar det sig att mötet faktiskt är imorgon (mamma ljuger alltså inte) och är typ 13.30-16 så det är ju helt kört. Så typiskt, för jag har ju sett det länge, men läst 16:e hela tiden.

Och för att avsluta det hela, drar jag till med en undran om min far kan ha varit påverkad ikväll (snarare eftermiddag, vid 17-18 idag).
Han ringde för jag ringde igår. Och lovade att han skulle komma och titta på det med persiennen så det inte blir nåt knas. Sen frågar han om vi kommer på lördag. Vaddå imorgon? "Nej, nästa lördag för jag fyller ju år på söndagen". Jo men visst det kunde vi och sådär. Sen skulle jag lägga in en påminnelse i mobilen och ser, han fyller ju för sjutton gubbar på onsdag!
Och då är min pappa den som tjatar minst två månader innan han fyller år, att man inte får glömma hans födelsedag och inte glömma köpa paket och sånt där. Men han vet inte när han fyller själv?
Jag säger då det.

Ja, nu blir det i alla fall bingen för min del.
Jobbar ju imorgon, ska bli spännande att se vilket humör min medarbetare är på också. Jag gissar på inte allt för mycket solsken, lite närmare åskoväder. Men det är ju bara min gissning.
Ska se om jag kan dra bort Oscar från sin bror och deras spel och komma och kramas med mig istället! Så kan han gå upp och spela hur mycket han vill när jag har somnat. Vad bryr jag mig då?

Kommentarer
Postat av: Jasas

Så söt din pappa verkar :P Ja persiennen kommer han ju se på långa vägar att den ska bytas iaf!

2009-01-09 @ 22:46:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0