Så var det nytt år igen

Marina: Tack, vi hade en jätte bra kväll! God fortsättning du också!





Säger med en gång: det blir inga bilder.
Jag glömde sätta tillbaka minneskortet i kameran igår efter att jag la in bilderna på mig i mina kläder, och kan då bara ta 17 bilder på kamerans eget minne. Och dom vet jag inte ens hur jag får in i datorn.
Kom på för sent att jag skulle använda Oscars telefon, så det blev helt enkelt inga bilder. Ni får helt enkelt lita på mig när jag säger att vi hade trevligt, haha!

Det var vi, jag och Oscar alltså, mamma, Anders och Anton, Antons tjej Laura och hennes föräldrar, en annan jämnårig tjej, Moa, och hennes föräldrar, Anders pappa, bror och även senare kompis.
Åt hjort och massa annat gott och hade kul. Jag stojade runt med barnen (tre 6-åringar) med min enorma överenergi. Har hoppat, stutsat, dansat, sjungt och stojat heeela natten. När vi vinkade hej då till dom sista vid 2 stod jag och hoppade med hjälp av Oscar och han bara skakade på huvudet och önskade att han aldrig träffat mig, haha!

Och då var jag en av dom två över 18 år som var helt nykter. Förutom att jag luktade på ett vin, en snabbis.
Vet inte riktigt variftån all energi kom. Kanske var vad som blivit över från året som behövde komma ut typ? Sen sov vi bort hela dagen typ. Det värsta med nyår, tycker jag. Vi gick upp vid 12 och åt och sådär och vid 15 bestämde vi oss för att bege oss hem.
Gick hem, hur skönt som helst. Lagomt kallt för att man inte skulle frya och inte svettas. Perfekt helt enkelt. Och så är man så lagomt trött och go nu. Blir tidig dag imorgon så Oscar kan vända tillbaka sitt dygn innan skolan.

Men nu, lite mer bloggar (märks att det var nyår, hade bara typ 30-35 nya inlägg nu på ett dygn) och sen blir det nog soffläge resten av dagen, eftersom Oscar sitter och spelar med Kalle och Fille.
Hoppas ni alla hade ett trevligt nyår och får ett bra ååår!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Hur många har du på bevakning? nyfiken



trist att det inte blev några bilder :(

2009-01-01 @ 21:56:30
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0