Meees!

Jasas: Jo man tycker det. Men inte dom?





Nu har jag bestämt mig. Jag får inte gjort det jag ska med telefonen så när Oscar kommer hem ska vi gå upp på kontoret och prata med dom lite högre hönsen direkt.
Och dom högre hönsen är då dom i receptionen istället för nån jag inte ens har nån aning om vem det är? Lite det som stör mig också, jag har ingen aning om vart jag kommer.
Plus att jag inte tycker om att vara elak mot folk. Eller klaga eller sådär. Och att ringa och säga "Han sköter inte sitt jobb" känns bara så jobbigt! Hade hellre velat säga "Om det är okej, inte för mycket problem eller så, så skulle jag bli super glad om ni kunde fixa det. Så länge ni inte har annat för er för då kan jag vänta".
Bah! Man borde inte känna så, man borde bli fly förbannad och kräva att han blir avskedad. Men nej nej, jag får dåligt samvete för att jag typ tjallar och stället nån i dåliga dager. Braaa.

Kommentarer
Postat av: Jasas

LYCKA TILL!!!!!

2009-01-08 @ 14:12:35
URL: http://jasas.se
Postat av: Ann-Sophie

Skit i att tjalla på just den personen. Fråga bara NÄR dem ska ta tag i er lägenhet. Ni har all rätt att fråga! Ni behöver ju inte börja med att vara arga utan bara ställa en enkel fråga och vara bestämda.

2009-01-08 @ 14:57:36
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Anneli

Haha (nu svarar jag nog till fler än ett inlägg) I vår förra lägenhet hade vi en målare som lyckades spilla färg på golvet UNDER skyddspappret. Han målade även med såpass mycket färg i hallen så när jag skulle på toa precis efteråt (genom hallen) så droppade det ner färg på mina byxor morr De som var här i denna lägenheten plastade över möbler och verkade rediga, men nog vart det färg på soffan sen ändå :p Till sist, det ska inte ta så lång tid att få ordning på lägenheten... Man har ju inte flyttat in på riktigt innan allt sånt smågojs är fixat.

2009-01-08 @ 22:05:44
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas

Nu vill jag veta hur det gått ju!

2009-01-09 @ 08:52:41
URL: http://jasas.se
Postat av: Malin

Jag håller med Anso..!

2009-01-09 @ 10:14:33
URL: http://moolin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0