Mat? Vad är det?

Anneli: Haha ja, bara man är ledig så!





Vi har pratat om mat i några timmar. Nu kom jag på vad vi kunde äta, men det tar så lång tid och så upptäckte jag vad klockan var så det sket sig, rent ut sagt.
Pratar med Malin som är hungrig, hon åt en pizza vid 17-tiden. Så började jag fundera... När åt vi? Några mackor (med köttbullar på så sett, så det blir ju lite mer) vid 12-13 tror jag? Eller 13-14 kanske. Ett tag sen i alla fall.
Så har jag ju så sett sovit några timmar där emellan också och sådär. Problemet är bara att Ica stänger om 20 minuter, så det hinner vi inte. Vi har inte mycket mer än köttbullar och makaroner att göra snabbt. Så antingen blir det det eller macka. För nåt måste jag ha för att inte dö av hunger sen.

Ännu en nackdel (förutom att man inte hinner träffa folk och sånt där) med mitt jobb.
Man kommer in i vanan att äta mitt i natten eftersom vi ibland äter vi denna tiden när jag stängt. Allt mellan 20-22 kan maten vara klar när jag kommit hem från jobbet.
Så när man är ledig tänker man kanske att man ska äta tidigt och normalt, men är man inte hungrig eller inte tänker på det så blir det ju inte så. Baah!
Och så blir det så här istället. Storhandling nästa, ja tack! Får skriva matlista för nästa vecka och sen HANDLA! Inte nu då, men sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0