Hans snarkningar överröstade oss

Spiderchick: Jaa, annars kan man lika gärna strunta i att duscha, om man inte har balsam!

Jasas: Haha så ofta jag drömmer om henne/jobbet så skulle jag nog inte hinna och orka berätta allt. Men vi får se om jag kommer ihåg att berätta det nästa gång vi ses, hehe.





Nu är vi precis hemkomna från fadern.
Det bjöds på plankstek, SÅ gott! Tyvärr inga bilder då jag inte hade kameran med mig. Men tänk er så här: En brädbit, hyffsat stor, med en halv tomat i ena hörnet och sen en strimma (eller tjock remsa snarare) med mos och några skivor fläskfilé innuti denna "ramen". Och dom andra hade broccoli i också, men jag hade bara en klick mos och bea-sås.
Är ni med hur jag menar?

Men det var i alla fall super gott!
Moset blev ju liksom lite stekt/bränt (med gyllen kanter) i ugnen i några minuter, en speciellt smak. Skulle lätt kunna köpa och göra det här hemma. För bara oss två är det ju inte så mycket jobb, var ju skillnad när vi var fem att göra till, blir ju en del. Och ja just det, två klyftor vitlök låg det på också och smarrare till sig!
Vattnas i munnen igen.

Men annars hade vi trevligt.
Tjötade och tjötade till nu strax efter 22 (BARA?? Kände jag nu...) även om den nog hann bli 22.30 när vi gick och pappa hade somnat i stolen, haha! Det är tur att dom har ganska stora läder stolar, så man sitter bekvämt.
När hans snarkningar överröstade oss fick vi gå hem, typ.

Och det var också skönt.
Vi har 35-40 minuters hyffsat rask promenard hem. Var gott att avsluta kvällen, där vi mest suttit i typ fem timmar, med en redig promenard och frisk luft. Speciellt när det inte var dö kallt.
Ett bra slut på en bra kväll.

Även om det inte är slut än?
Det är ju trots allt lördag, klockan är "bara" 23.20 men det känns som vi är uppe jätte sent, haha. Oscar hittade Kalle-Balle på MSN eller Skype så nu blir han ju fast ett tag. Jag hade ju några bloggar när jag kom hem.
Så en stund kvar, innan de små blå slocknar.

Kommentarer
Postat av: Jasas

Gud så gott!!!! Det är skitlätt att göra hemma! Mums!



Haha, så bra att ni fattade hinten när din pappa började snarka ;) Och att promenaden var skön!!

2009-01-18 @ 07:16:25
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0