Borsta ögonen och slå en drill

Anneli: Haha, sorry! Men jag lovar att inte skicka nåt till dig och läska, okej? Och nu blire inge bak förrän tidigast helgen, och bara ordentlig mat så här är det lugnt ett tag fram över!





Nu, mina små (tänka, tänka, tänka... Vad skrev jag förra gången...?) ruffs troll (inte samma som förra gången, men det funkar också!) ska jag gå och lägga mig.
Oscar har lagt sig, trollen är på högvarv och jag är lagom pigg för att snacka hela natten lång, perfekt! Bara borsta ögonen och slå en drill så är jag redo för nattens äventyr!

Och imorgon, blir det liiite bloggning. Tur att jag bloggat så mycket när jag varit ledig? Jobbar, som sagt, hel dag imorgon så kanske blir nåt innan jag åker, och kanske när jag kommit hem.
Samma visa på fredag, så med otur hörs vi inte förrän helgen. MEN, det ska vi väl inte hoppas? Think happy thougts och ju fler kommentarer, desto mer vill jag blogga!

Så nu säger jag nighty nighty och släcker skärmen.
Sov så gott godingar!

Kommentarer
Postat av: Anneli

God natt, och lycka till med jobb :D Själv ska jag masa mig upp till 7 och tvätta alla sängkläder som vi inte hann med i tisdags :p

2009-01-15 @ 00:29:23
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas

Hoppas du nanat gott - det har vi :D

2009-01-15 @ 06:38:47
URL: http://jasas.se
Postat av: THEREiGN

vilken trevlig blogg du har :D

2009-01-15 @ 16:59:43
URL: http://thereign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0