Vi är gör duktiga!

Marina: Jasså? Kanske kan minnas nåt man tuggar? Haha.

Anneli: Ja man kan ju hoppas. Och alla kan ju inte vara lika extrema. Men sen är ju frågan om man hellre går in och köper fiber så försäljningen så sett ökar och man har att göra (förutom hos oss som skött det så dåligt då, men om man ser till andra butiker, suck).





Kom att tänka på när jag skrev till Marina, att det låter som jag inte ätit på flera dagar. Och det är inte riktigt sant. Jag har inte ätit mat som i korv, kött eller kyckling med pasta, potatis eller ris men faktiskt har jag ätit sallad kanske varannan dag av "dieten". Dels till jobbet och dels för att jag inte blir mätt, men då är det sallad som gäller.

Och nån (mörk) macka eller knäcke macka här och var kanske. Men inte lika ofta. Men däremot tänkte jag faktiskt på det tidigare idag, att jag minns inte när jag sist åt varm mat! Det var nog en vecka sen. Måndag tror jag, för jag började väl i tisdags? Då knöt det sig lite i magen, haha. Och det är det som är mat för mig.

Men i alla fall, vi är gör duktiga! Här blir så rent och fint och vi får upp massa lampor så det syns hur tomt det är. Men det har liksom alltid stått saker överallt som vi inte fått bort eller haft plats för eller varit för lata för att bära ner, och det mesta där är borta. Så nu kan vi börja bygga och göra i ordning vårat hem, jeej!

Känns skit bra! Det liksom väger upp all annan skit, och jag ska ju dessutom rapportera in det ikväll så då kanske det blir fixat inom några månader? Och ju mer man trivs i själva lägenheten, desto bättre blir det även om man inte trivs så massa i övrigt? Eller hur? För lägenheten är ju bäst!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Herreguuud vilken karaktär du har gentemot dig själv! Imponerad!

2009-02-02 @ 21:54:28
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0