Väldigt mystiskt

Det här är väldigt mystiskt.
Jag pratade med Malin precis, och då börjar min "gamla" mobil ringa. Antog att det var mamma eftersom det i princip bara är hon som använder det numret. Så tänkte att jag kunde ringa henne sen, när jag pratat färdigt med Malin.
Kollar sen mobilen och det är hemligt nummer som ringt, jaja då är det farmor och jag (okej, nu vet jag vem det är) får väl ringa henne sen när jag pratat färdigt med Malin.

Och just som vi ska avsluta ringer hemtelefonen.
Hemligt igen, ja. Så jag hinner precis inte svarar och suckar och undrar vem som vill nåt? Går på toa och då kommer Oscar in med den "nya" telefonen, men just då kändes inte så lägligt att svara när man inte vet vem det är, haha.
Vi börjar undra vem som ringer, som har båda mina mobilnummer och hemnumret? Inte så många som brukar ha alla, speciellt när hemnumret är så gott som hemligt - också.

Jag började faktiskt fundera på Hanna, haha.
Om hon typ letat upp mitt nummer, men jag minns inte vilka som står på mig och vilka på Oscar men ja, det kändes som nåt hon lätt skulle kunna göra! Så jag kollade om hon bloggat, vilket hon inte hade.
Då ser Oscar på sin "gamla" telefon att nån med hemligt ringt där också. Då börjar vi verkligen undra, vem är det som jagar oss så här? På alla nummer som finns?

Då ser jag att min gamla precis lyst.
Varför? Den var på ljudlöst och ett SMS hade kommit: Försökte ringa o fråga ang brännare till datorn. Kram Marjo. Min moster alltså, som Oscar ska bygga dator till när tillfälle finns.
Så var mysteriet löst! Funderade en snabbis på Putti också, men tänkte inte att det skulle vara moster. Men, jag skickade och sa att nu är linjerna lediga igen så det är bara att ringa, haha!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Hahahahahaha :D Sorry att det inte var jag(?).. om det var denna Hanna:n du menade :D

2009-02-08 @ 20:47:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0