En erfarenhet rikare

Marina: Ja, det hoppas jag också! Men, man vet ju aldrig med vädret. Usch vad tråkigt att det är så mycket som förstörs bara för att snön kände för att komma nu... Kunde den inte kommit till jul istället?

Anneli: Här har det äntligen slutat snöa, än så länge!





Japp, det slutade faktiskt snöa.
Och det ser ut som dom redan hunnit ut och plogat, haha. Dom gör ju helst inte det när det snöar, och det har ju snöat mycket! Men nu körde dom igång så fort det slutade. Så håll tummarna blåa att det inte snöar mer förrän tidigast lördag kväll! För då hinner han ploga till ikväll och kan vara här imorgon!
Annars ska jag bajsa på nån av vädergudarna (och känner mig så mogen av en sån kommentar (apropå att fylla 20?) men det var det första som ploppade upp i huvudet).

Nu, ska jag göra klart.
Det var inte alls roligt att stryka upp gardiner, trodde det skulle vara snabbt och lätt men blah det var inte alls kul. Så nästa gång nåt behövs kortas åker jag upp till mamma och syr upp det! Det var inte min grej helt enkelt, för det finns ju massa kunder som uppskattar det och brukar göra det.
Jag brukar påpeka när den där grejen man stryker, följer med gardinen, just för att jag trott det var så lätt. Kan man ju göra ändå, men nu vet jag hur det är! En erfarehen rikare.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Man lär sig nå' nytt varje dag :D



Jag håller tummarna för att din far kan komma imorgon!!!1

2009-02-20 @ 12:11:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0