Man kanske skakar av några hekton

Marina: Tack, och tack!

Anneli: Ja det är väl det som är problemet, men då får man går och lägga sig tidigare, hehe. Fast ska man köra var tredje timme så ska man ju egentligen äta en gång till där på kvällen, fast då blir det ju efter 18. Jaja, man vänjer sig nog bra efter ett tag? Du får klubba ner honom eller nåt, hehe.

Jasas: Igår satt han lika länge som mig, hade lite kvar att kolla själv. Men där emot om han säger "en stund" så tycker jag inte att det är 10-20 minuter, mer 5 speciellt om vi ska göra nåt. Så jag har lärt mig att fråga ungefärlig tid istället för om det är en snabbis eller en stund.





Tjollahoppsan!
Idag vaknar man och det snöar - fortfarande. Det snöade när vi var ute igår, det snöade när vi gick och la oss igår och det snöade när vi vaknade idag. Men jag säger att det är okej så länge det slutar snöa till imorgon. Men det skulle vara så typiskt och självklart om det snöade imorgon.
På dom två senaste födelsedagarna jag tyckt varit viktiga, 18 och 20, har pappa varit tvungen att jobba/ploga en av dom. Och varför inte denna också då? Det är ju ändå bara 20. Möp. Kanske jag som är larvig, men jag vill faktiskt fira min födelsedag på min födelsedag med båda mina föräldrar (om så inte samtidigt).
Därför föreslog jag ju att mamma och dom skulle komma hit på lördag kväll så jag fick träffa dom på dagen som är. Och tur är väl det då om pappa måste jobba.

Blö, så positiv man kan vara.
Var inte meningen från början, kom bara och tänka på att eftersom det söar som det gör nu och har gjort, så lär det väl fortsätta och där. Men skit samma. Annars får jag boka in 30 - det är ju bara 10 år dit.
Får se vad vi gör idag. Oscar ska städa i alla fall. Jag får väl börja med mitt för att få igång honom. Får se hur promenaden blir. Det ligger ju rätt bra med snö och det är så jobbigt att gå då. Så det kanske bara blir en kortis då? Vi får väl se, det löser sig alltid. Å andra sidan kanske man skakar av några hekton när man städar också? Kanske skulle ta allt själv istället då, haha. Vet en som blivit glad i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Marina

ahh hoppas din pappa kan komma imorgon!!!

här snöar det också..fortfarande. suck.

(kanske inte blir som jag tänkt idag bara för det...:S)



Hoppas ni får en bra dag kram!

2009-02-20 @ 09:52:53
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Vore ju trist om din pappa inte kan komma :( Hoppas det slutar snöa och att det blir plogat bra innan imorn av det som hunnit falla.

Men ja, här snöade det i princip hela dagen igår, troligen hela natten, och nu fortfarande... Jag gillar iofs snö, men börjar längta efter våren nu.

2009-02-20 @ 11:21:13
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Okej, ja det är bättre kanske då att fråga tid..



Så domt :| Men 25 är ju speciellt också - då kan du boka in det, det är ju bara om 5 år, lol. då blir jag liksom 30 :P Men alla födelsedagar är ju speciella.. iofs.



2009-02-20 @ 12:10:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0