Det känns skit bra och kul och ja, allt!

Marina: Japp, det var riktigt nice! Åh, tackar tackar!

Jasas: Men... Men... När ska vi åka till Ikea? Om jag frågar så då? När ska vi åka till Ikea tillsammans, kvinna?

Anneli: Ne men tackar! Skulle jag väl kunna göra, lite MSN-tid utbytt mot pill i blogg, låter bra? Haha!
Vi började på Bauhaus (badrumnsavdelningen) och gick vidare genom Jysk (ojdå?), den lilla inredningsbutiken bredvid, en snabbis på Expert, EM möbler, kollade mega stora Media Markt (shit vilket sortiment!) och sen en sväng in på Mio. Sen gick vi övervången på Ikea (trodde renoveringen skulle varit klar nu, suck) och åt innan vi tog nedervåningen. Perfekt runda i fyra timmar!





Ja, som sagt för den som är intresserad av var vi varit idag så fick Anneli ett långt svar med detta. Har kollat massor och det känns bra. Hittade inget bra till badrummet, det var lite tråkigt bara (dom hade minimalt utbud på Ikea vad gäller sån "hylla" man ställer under handfatet). Men vi hittade soffa som vi båda bara pang JA, DEN! Äntligen, haha! Vi har inte varit ense  alls om just den punkten. Och vilken slags matta och vilken matbordstaklampa.

Vi har varit riktigt överrens idag. Förutom när Oscar säger "Och så får vi kolla på tv-bänk" och får svaret "Ja men det har jag ju redan bestämt!!" haha. Så det behövdes inte. Men det känns skiiit bra!! En dag kommer vi nog bli klara så vi kan få det fint och trivas här. En dag, inte allt för långt här ifrån. Kanske? Wiho!

Det vi tittat på då i alla fall, är följande: soffa från Ikea i form av Karlstad med schälsong, förmodligen i sivik mörkgrå, är inte helt hundra på vad färgen hette men det blir nåt i den stilen i alla fall. Och antingen nån fåtölj eller nån fotpall bredvid. Och inte med ekben utan i aluminium.
Mattan blir nåt i stil med denna, "hårig" och grå ska den vara i alla fall.

Sen har jag tittat ut tv-bänk och soffbord på jobbet. Har inte bestämt att det ska vara exakt dom men nåt i samma stil. Vita, högglans. Tv-bänk alá lång och tv:n på väggen. Och så ett vitt soffbord på den gråa mattan, jammi!
Och lampan över matbordet (matbordstaklampan) ska antingen vara två av denna, eller en av denna. Eller ja, nåt liknande. Jag tyckte inte dom var gööör snygga, jag var mer inne på nåt som den här, men Oscar vill att lampan ska vara vid så ljuset kommer ner bättre. Vi får se, men vi är överrens om hur det ska vara och sådär, det är bra!

Det är väl det... nehe! Skulle sagt att det var det vi tittat på idag och kommit fram till, men det mest akuta var ju sängram, och det har vi ju så klart tittat på! Jag vill ha en i serien Malm, den som är överst i en stor bild med säng och sängbord och en byrå står väl där också. Men vi är inte helt säkra på att den skulle få plats så vi funderade på att köpa bara ramen och köpa den bakom när vi flyttat. OM vi ens vill ha den då. Annars hittade jag en annan på Ellos, som det kanske nästan mer lutar åt. Färger är vi inte helt hundra på än, på nån av dom. Men DET var det.

Detta har vi tittat på idag (förutom den från Ellos då, men den fanns ju i tankarna). Och det känns skit bra och kul och ja, allt! Kommer bli så fint här när det blir klart. Tar väl sitt lilla tag, men en dag är vi färdiga får vi hoppas? Och, jag ska fota mina små fynd sen. Blev inte mycket alls, men Oscar sa att han inte skulle orka bära så mycket hem sen.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sophie

Wow vad fint det är här inne!! :D

2009-02-06 @ 17:55:34
URL: http://pontiacpower.blogg.se/
Postat av: Anneli

No no, inte malm!!! Eller jo, iof, om ni köper en annan ribb-botten än den vi har till vår malmsäng. Våran rasar igenom med jämna mellanrum :p Jättejobbigt! Annars är den ramen skitsnygg (vår är vit) och vi har matchande byråer också (de med 4 lådor) Fast man kanske kan lösa på annat sätt än ribb-botten? Och alla är ju inte lika. Vår klippan soffa gick sönder och alla blev så förvånade, för det var ju ikeas mest sålda och hållbara soffa... ja, inte den vi fick med oss hem dock :p

2009-02-06 @ 18:47:58
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Anneli

Just ja... nää, har inga större planer för kvällen. Går nog och lägger mig tidigt för en gångs skull (hoppas jag) Kanske lite sims eller lite tv...

2009-02-06 @ 18:49:29
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Anneli

SV: Nej, nej, inga vegetarianer här inte. Exprimenterar lite bara :) Veg. mat ska ju vara nyttigare också har jag hört :)

2009-02-06 @ 19:21:34
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Vad du är duktig som orkar länka allt ni tittat på :D Vad roligt att vara överens! Det är helt underbart att känna sig färdig.. som vårt sovrum nu.. första rummet vi någonsin fått färdigt :O

2009-02-06 @ 19:41:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0