TJI-fucking-HO!

Jasas: THANK YOU! Alltid kul att göra, höhö. Men jag tog faktiskt bort dom (fem) kommentarerna som redan fanns, haha! Blev lite lättare så, men tack för att du försöker!!
Och ja, det är nåt sånt vi tänkt på. Men man ska komma iväg till Ikea och sådär också, hah.

Anneli: Thank you too!!

Marina: Tack!! Och det verkar som det alltid är svårt, mutter...

Ann-Sophie: Taack, gissa vart dom kommer ifrån hahaha! Och ja, vad har man annars att smycka ut sitt hem med om inte Jyskpåsar? Behöver jag säga att sängborden kommer därifrån också? Haha!





Jag är glad att förhoppningsvis inte så många av mina (tänkte skriva kunder här, hmm) läsare har koll på vårat sortiment. Tänker på Ann-Sophie främst som ofta kommenterar "och där var det Jysk ja!" typ. Och så kan jag inte låta bli att titta mig omkring och fnissa. Hah.


Annars har jag vart och jobbat idag.
Carina ringde vid 8 och lät inte alls bra och bad mig hoppa in för henne. Självklart! Lite kul också, för hon säger ju, som man väl gör om man är artig och sådär, när hon ringer och vet/hör att hon väckt mig: "Förlåt att jag ringer och väcker dig" men hellre det än att hon ringer tio minuter innan bussen går för att jag ska hinna? Haha. Tyckte bara det var lite komiskt, att man säger sånt.

Och eftersom hon mådde så idag, blev det inget jobb för henne imorgon.
Vem hoppar in då? Japp, du gissade rätt: MOI! Jag bara ääälskar när folk är sjuka haha! Dom börjar nog snart på alvar (och inte bara på skoj längre) fundera på om det inte är jag som gör så dom alla blir sjuka hela tiden. Alltid är det ju nån som är det. Jessicas barn är ju sjuka titt som tätt, sen var det Patrik, sen Jessica själv och nu Carina. Malin har ju haft nåt där emellan också. Men, jag står kvar!

Men på fredag ska jag vara ledig.
Då är Oscar ledig också så vi ska faktiskt bege oss in till Ikea och sådär och kolla. Åka hyffsat tidigt och bara strosa. Så gott. Gärna göra av med massa pengar, hah! Ne men som sagt så verkar hemmet ju vara på väg att bli i ordning snart, så då är det gott att kollat sånt. För, läs och häpna: Fastighetsskötaren har varit här idag!! Gissa om jag blev chockad när jag kom hem och stängde "fel" innerdörr.

Då började jag kolla runt.
Han hade (av nån anledning?) plockat ner hatthyllan och tatt ner klossarna den satt på. Hela hyllan ska bytas så det är beställt tillsammans med lister till ytterdörren så när det kommer ska han fixa det. Så lagom tills vintern är slut slipper vi frysa här hemma? Han har täppt igen vid foten till handfatet i badrummet. När man fyllde upp det och släppte så hade vi allt vatten på golvet.

Men så måste jag ju gnälla.
Sorteringshyllan (den under diskbänken där man slänger skräp) skulle bytas enligt protokollet när vi flyttade in, för att den var rostig. Detta propsar jag på för att det inte ska komma när vi flyttar "Men, vi bytte ju denna -08 och behöver byta igen?! Ni får betala!" men den nya var så fuuuul. Och lådorna var så långt ner. Och den var trög. Så det blev jag besviken på faktiskt. Och gnäller lite om.

Sen missade han en sak, som jag så sett kan förstå.
I klädkammaren hade en stolpe lossnat, var också med på protokollet att den skulle på. Samma sak där att jag vill ha det gjort ("proffsigt" för att inte få skit sen dessutom) för att inte få det när vi flyttar. Men han visste nog inte vart stolpen var och sådär, så den har han inte monterat. Men, det är bara att ge sig på't igen. Och, ett eluttag har han bytt också, också från protokollet som dessutom var trögt.

Och, det bästa av allt faktiskt.
Vi ska få ny kyl/frys!! Den vi har nu sluter ju inte tätt. Minns inte om jag förklarat, så när jag ändå är igång kan jag ju göra det. Dels öppnar den sig gärna om man inte stänger ordentligt. Men sen när den är stängd står lampan på (tur att vi inte betalar för elen än!!) och drar plus att värme kommer in så den över kyler. Mat blir dålig och fryser i princip. Enda fördelen var att dryck var kall, men så ska det inte vara.

Så nu känns det bättre.
Med det mesta faktiskt. Och vi har typ enats om vissa grejer som vi var lite oense om innan och sådär. Fan det är flyt! Hade vart kul om mycket kunde varit klart tills det blir massa kalas. Blir ju lite roligare då. Dels för dom som aldrig varit här och för dom som varit här som får se lite nytt. Jag är taggad som fan, känns skit bra! ÄNTLIGEN liksom! Nu är det våran tur, om än lite sent! TJI-fucking-HO!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Men gud så kul med ny frys & kyl, alltid kul! :D



Nu kommer jag inte ihåg hälften av vad jag skulle kommentera men hur långt har ni till IKEA?

2009-02-04 @ 18:28:19
URL: http://jasas.se
Postat av: chathrine

Åh, så NU har Ni fått en innerdörr. :) Ska vi se om det går att posta detta nu då...:)

2009-02-04 @ 20:14:35
Postat av: Anneli

Gött mos ;D

2009-02-04 @ 21:47:28
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0