Nu är det inte vi längre, tvi!

Anneli: Jag säger bara det, blogg.se strular alltid! Synd med Arkiv X. Visste dom att det skulle sluta där då eller blev det sådär "pang, vi har inga pengar"?





Jag har skrivit ett inlägg här, sparat som utkast, om det här med fåglar som blir plockade levanade på fjädrarna för att vi ska sova gott om natten. Aftonbladet hade en artikel och kommentarer och sådär och jag kände lite sådär ur min synvinkel och så. Men nu känns det som jag nästan skäms för var jag jobbar och vill liksom inte lägga mig i.

Jagt tycker dom hanterat detta så fruktansvärt dåligt så jag vill inte ens tänka om eller kanske, som det var igår. Då kände man att ett litet strimma av hopp kanske fanns men nu är det putts väck. Jag känner att jag vill göra nåt, pratar med Malin och hon är lite inne på samma fast "man fåååår inte".

Hon mailade chefen som säger att det finns ett pressmedelande, punkt slut. Vi ville, som dom på sova.se har gjort, att man typ blockat över dun på hemsidan. Men det finns ett pressmeddelande, så det behövs inte. För vi tar ingen ställning, vi visar inte att vi bryr oss. Vi sitter bara här och nickar på huvudet och gaggar vidare.

Jag tycker att vi tar ut allt dun ur butiken, för att visa att vi bryr oss och är engagerade. Det är ju i princip allt vi små i butikerna kan göra. Allt ligger ju på chefernas bord och dom säger bara "ingen kommentar". Men inte ens det får vi göra. Det skulle inte se bra ut. Men hur sjutton ser det här ut då?

När första upprörda kunden kommer in kunde vi sagt "Vi har plockat bort allt dun från butiken/vi håller på att plocka bort allt och inväntar svar" istället för "Det finns ett pressmeddelande, prata med han som inte har en kommentar". Nån har ju blundat, eller varit för godtrogen, men TA ANSVAR!

Så uthängda dom (nu är det inte vi längre, tvi!) blev igår i programmet måste man göra nåt för att få tillbaka folks förtroende. Det får man inte genom att sitta och rulla tummarna utan att säga nåt, man måste visa var man står och med tystnad står man helt fel. Har allt gått rätt till, borde man kunna tala om det?

Okej, jag kanske inte bara la ner. Men det var i alla fall inte samma som jag var inne på innan. "Jaa, men i alla fall. Det är faktiskt som så att..." men nu känner jag bara att nee, varför? Även om det inte var för att försvara nån eller nåt, mer att se det från en annan synvinkel men nu känner jag mig som alla andra upprörda.

Kommentarer
Postat av: Marina

jag såg lite på det där programmet.. hemskt hemskt......

2009-02-02 @ 11:05:12
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: spiderchick

ja förmodligen tyckte personen att mina trosor var så sexiga... =)

2009-02-02 @ 11:43:24
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Anneli

Man får ändå hoppas, att folk har såpass mycket sunt förnuft att de vet att de som jobbar på golvet sällan har något att säga till om.

2009-02-02 @ 17:18:06
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas

Det måste vara extremt jobbigt för er i kassan, för ni är ju ansiktena utåt och det är ni som får ta emot all skit :C

2009-02-02 @ 21:57:46
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0