Håller på att avveckla mjölk

Ann-Sophie: Haha ja det kan jag faktiskt hålla med om! Men har man börjat kan man inte sluta!





Blö, det går inte att hitta.
Eller jag hittade en dansk sida som visade Unga mödrar men jag fick det inte att funka. Sen kom jag på YouTube men där låg bara korta klipp på 20 sekunder till 10 minuter och liksom inte sammanhängande, så det var synd.
Och av nån anledning har inte Kanal 5 med programmet på sin webb-TV, trots att många klagat på det. Det gäller väl bara att komma ihåg när det går, eller sätta det på inspelning. Men då ska man ha tid och lust att se det så det inte blir liggandes i hundra år på hårddisken. Som Oscar och hans Stare Gate SG-1.

Har inte riktigt varit på blogg humör idag?
Har liksom haft massa, massa att säga/skriva men när jag väl satt mig har så har det inte funnits längre? Jätteskumt. Vettikatten vad jag gjort idag faktiskt. Tycker bara dagen försvunnit och varit borta. Kaffe har vi druckit i alla fall, tre-fyra koppar eller nåt. Bara för att jag sagt att det var gott hade Oscar blivit sugen.
Och antingen var det för att vi bytt kaffe eller kaffebryggare, men nu var det lika gott som på jobbet och då är det gott! Håller på att avveckla mjölk i. Hoppas på socker också, men det beror på hur många koppar. Nån utan mjölk går men inte flera på raken. Och ja, varför har vi ny kaffebryggare?

Vi hade ju kalas i helgen.
Som om nån missat typ. Men då får man ju koka mycket kaffe. Mamma hade lånat oss sin stora, stora termos som rymmer typ 20 koppar så det räcker ju en stund. Mer än att koka och koka i bryggaren, och så blir det fes ljummet och sådär. Men i alla fall, vi hade kokat sista kannan i lördags.
Jag ser att Oscar lämnat bryggaren på så det bränner i botten och säger att det är inte så bra, tar ut den och ställer den på den blöta (och kalla) diskbänken så det säger kraak.

Inte jättesmart kanske? Inte ens lite.
Tror inte det spruckit igenom helt, men dels vill jag inte chansa egentligen och dels ville man ju inte att den skulle spricka helt mitt under kalaset. Speciellt när det var mammas sida. Sorry folks, nu blire saft eller dricka. Alla hade ju typ gått hem, haha. Så när vi var och kollade på dator, fick vi plocka med oss en bryggare också.
Men det är sånt som händer. Klantigt som fan var det men vad ska man göra? Det roliga är han glömde den på idag igen. Han tyckte att visst får man väl glömma en gång till, men inte en gång till sen igen. Nu är det sista gången. Mm, om jag trodde på det så. 1 av 10 gånger stänger han av plattan på spisen.


OCH! Glöm inte att hjälpa mig och oss HÄR!!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Vi har en superduperbra kaffebryggare! Den kokar vattnet innan så det blir så gott kaffe! De gånger jag dricker alltså. Cirkus 2 ggr/månad :p Och ang. Sju Sanningar, det gör ju inget! Men jag kände att jag inte orkar göra den igen ;) Och eftersom det var du som utmanade mig sist med så ansåg jag att jag följde alla regler ändå... nästan ;D

2009-02-23 @ 20:37:09
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Jag har ingen aning om hur vårt kaffe smakar eftersom jag inte dricker kaffe, men Böni tycker det är jättegott! Och våran kaffebryggare stänger av sig själv då det har bryggt färdigt, för själva kannan är en termos, SMART VA? Så det är bara att sätta fram hela kannan på bordet sen ist för att hälla över till nån annan termos och ha sig.

2009-02-23 @ 21:30:09
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0