Sorry pal, jag är inte förutsägbar! ...längre

Jasas: Dialekt?? Haha man måste nog vara "utifrån" för att höra det, jag tycker jag/vi är så neutrala här, hehe.

Marina: Ja, jag fick ändå ingen luft eller sömn, då kunde jag lika gärna gå upp hehe. Han börjar ju skolan imorgon, då går han upp 6.30 och eftersom han haft lov nu försöker han vända tillbaka dygnet.
Usch då, då får vi nana tidigt (och förhoppningsvis gott!!) båda två ikväll då!

Anneli: Ja, det var inte roligaste. Men jag ska försöka, tack!

Chathrine: Kan tänka mig det. Och känner man till grejerna så blir det ju ännu billigare. Dom hade ju "svenska" grejer också, som var lite dyrare jämfört med "deras" version på det hela. Bra affär helt enkelt, antar att det är nåt i stil med er "turk-affär" också.





Jag är inte förutsägbar längre!
Eller, det blir ju liksom så när man går här och trampar dag ut och dag in tillsammans, man lär sig den andres beteende och vad den säger, tycker eller tänker. Och många gånger så säger han saker, och sen vad jag ska svara eller när jag svarar det så säger han att han visste att jag skulle säga det.

Men nu så, andra bullar är bakta!
Både igår och idag har han sagt nåt, som jag hade sjävklara svar på som jag alltid säger. Men så sa jag nåt annat, inte för att inte säga som vanligt utan för att det var det jag ville säga. Och då säger han "Men... Du ska ju säga såhär, det är ju din Jenni-sägning!". Sorry pal, jag är inte förutsägbar! ...längre.

Herregud vad dagen går långsamt.
Klockan är bara 12.25 och vi har ätit (sallad och bacon för min del, nyttigt och onyttigt så vägde dom upp varandra, säger vi), städat min dator (dammsugat på dens plats, i den, städat sladdarna) spelat massa Sims (byggt stora lägenhetshuset och pillat) och sett ett avsnitt Scrubs och klockan är 12.26!

Men det betyder ju bara att jag kan försvinna in i Sims igen i några timmar, innan jag ska göra nåt. Om vi inte tar en promenad, men jag har ändå timmar på mig. Me like. Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Inget bad idag, förresten?



Ja men visst är det väl så.. man slutar aldrig att förvåna varandra :D Det är det som är så härligt med ett levande förhållande <3



Jag tycker också att klockan är lite.. vill att Björn ska komma hem nuuuu....

2009-02-15 @ 12:46:13
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Bra att man kan överraska ibland! :D Hojt! Jag var tvungen att ändra designen på min blogg lite... I väntan på annat :) Så du inte tror jag glömt dig, menar jag :) Men jag var så trött på brunt/beige och ville ha starka färger!! ;D

2009-02-15 @ 13:06:48
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0