Puuubliceeera!

Jasas: Tack, håll lite till för det har inte hjälpt än...

Anneli: Haha jasså? Pumsig har jag alltid vetat, men Oscar hade tydligen en annan betydelse på det, på sätt och vis. Men skångra har jag aaaldrig hört, hah! Vad är det?





Nu är det sex minuter sen dom ringde att dom är här om tio.
Nån ringde i morse och sa att dom skulle komma 14-16 och ringa en halvtimme innan. Och så ringde dom nyss då, och var här om tio, haha! Jaa, fast hellre att dom kommer tio minuter för tidigt (när vi ändå var hemma och inte sprang en snabbis innan dom kom) än tio minuter för sent.

Så sen blir det en tripp till Ica, oavsett promenad eller inte.
Vill baka bröööd! Så surt att jag glömde jästen igår. Men men, inget att göra åt. Det man inte har i benen får man ha i fötterna? Och så kanske jag skulle kolla med mamma när Korvasen kommer hit så kan vi kanske handla inför det också. Så är det gjort liksom.

Han ska ju vara här en dag i veckan.
Om jag inte sagt det? Gu vad glömsk jag blivit. I alla fall, (nu när jag skulle skriva detta kom jag på att jag skrivit det innan) så hade han ju bett att få vara här. Och vi tänkte göra pizza. Så har jag sagt till mamma att han ska sova här på kvällen innan, för att slippa gå upp tidigt, hah.

Hennes kommentar till det var bara:
Idag (lördag) gick han inte upp förrän 7.30 så det var ju sovmorgon! Ja. Men okej. Jag kan sova längre i alla fall, haha. Funderar på om vi ska ha honom här till nästa dag också, men vi får se. Då blir det ju mer tid, eftersom så mycket försvinner när vi är i stan.

Jaja, tio minuter har gått.
Dom borde vara på G? Bäst att publicera, ifall dom står utanför dörren nu? Så blir det så stressigt och tokigt annars och jag glömmer av det för jag bara sparar utkast och så. Så ja, jag publicerar detta nu så jag inte glömmer. Nu alltså. På en gång. Nu, direkt! Puuubliceeera!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Du vet när det "vibrerar" i högtalarna för att man har för hög volym? Då skångrar det... tydligen. ;p

2009-02-10 @ 14:18:25
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0