Och jag som var så nyfiken!

Anneli: Haha nej tyvärr, just denna gjorde inte det. Den finns/fanns i svart, vitt, brun, blå och rosa.

Jasas: Tack, och ja det är det! Haha så häftisch, vi kan typ smy surfa tillsammans då.





Okej, jag har hittat nåt negativt.
På min mus på stora datorn har jag både fram- och bakknapp. Som dom gröna (eller vad dom har för färg på din dator) i högra hörnet (eller var som sitter i din webbläsare) som man kan gå fram eller bak i sidorna man varit på. Det saknar jag att inte snabbt och smidigt kunna göra här. Man blir liksom lite beroende, det blir en vana man gärna vill ta med sig till nästa mus men som inte finns där.
Men så kan jag ju koppla in musen till datorn också.

Sen har jag kommit på en grej.
Fast det visste jag nog redan innan, men idag fick jag (igen) konkreta bevis på det. Jag har världens bästa föräldrar. Jag fick ju denna lilla godingen av pappa. Mamma kom med en "upplevelse". Vi ska få gå på floating. Är inte helt hundra på vad det är så jag kan inte förklara, men det är ett badkar med lock och jättesalt vatten, typ. Ne men det ska vara bra mot muskelvärk och så, och det har jag ju så det räcker och blir över!
Så det lät mega skönt, åka idag?

Får kolla upp det lite mer också.
Fick med en broschyr och sådär. Så gulligt, mamma vet alltid vad man behöver, eller hur? Och pappa också, när man talat om det för honom haha. Alla sätt är bra utom dom dåliga. Men där emot vet jag inte vad mamma hade tänkt - egentligen. Pappa har pratat om det, att han inte ville vara med på det (men jag har iiingen aning om vad det är) och detta var tydligen inte det.
Och jag som var så nyfiken!

Nu ska jag komma ikapp.
Jag har 48 (om inte fler nu) inlägg på Bloglovin' att läsa. Så bloggvärlden kanske inte är död, trots allt? Inte mig emot, nu kan jag ju gå och lägga mig och läsa det i sängen om inte annat! Ta med mig broschyren och surfa in på den och se när man skulle kunna åka. Skjuts ingick också, haha. Så fiffig min lilla mamma. Men nu får ni klara er utan mig, även om jag kanske kommer tillbaka snart.
Om jag inte fastnar i andras bloggar.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Floating låter spännande... men tror jag skulle få cellskräck?

2009-02-21 @ 23:18:44
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0