Jag brukar väl inte ha så jättemycket rosa

Jasas: Nu har han i alla fall bestämt sig. Men det får vara hemligt tills vi fixat en design, hehe.





Ja, det var det sista vi gjorde igårkväll, fixade en blogg till Oscar. Eller vi och vi, han startade en och skrev ett inlägg. Men när vi kom till design säger han "Det är sånt här jag hatar att pilla med" så jag erbjöd mig att göra det. Han var lite orolig att allt skulle bli rosa då, varför vet jag inte för jag brukar väl inte har så jättemycket rosa i mina designer?

Och apropå andras design har Anneli bett mig fixa hennes och den är på G och är tänkt att vara uppe i veckan. Ska sätta mig vid stora datorn sen och pilla med sånt. Satt nog inte så bra och alldeles för länge vid denna datorn igår, hade så ont i ryggen när jag vaknade i morse. Fick ligga raklång en stund och nu när jag rört mig en stund är det bättre.

Men idag ska jag eller vi, förmodligen vi, ut på promenad i alla fall. Får komma igång med det nu igen efter flera dagars slarv med både mat och motion. Ställde mig dessutom på vågen i morse som faktiskt visade minus, så då blir ju det lite pepp. Lite roligt ändå när jag vägde mig efter en bra vecka visade den inget, efter massa fusk visar den minus.

Men jag klagar inte, no no, haha.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

BRAAAA! Det sporrar en om något, att gå ner :)



Kul med designer jobb! Är grymt nyfiken på Oscars NU!

2009-02-25 @ 12:36:47
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Haha, så mycket gick det att vara "hemlig" ;D

2009-02-25 @ 12:49:25
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Anneli

Angående bilder... Först i min stilmall ligger detta:

body{

background-image: url(http://myspecialplace.blogg.se/images/2009/lgren052_30359975.jpg);



Så, så tror jag man gör. Vet inte om det funkar i alla stilmallar, jag har ju inte fixat med min från början, det är ju Annika som åstadkommit det. Men det är bara den länken jag byter ut när jag byter bakgrundsbild :)

2009-02-25 @ 13:07:43
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0