Helt klarvaken och utvilad

Chathrine: Nej, det är ju det jag menar. Man måste ju kunna vara mamma och kvinna.
Men på bloggkoll behöver du ju inte gå in på alla som inte uppdaterat. Det spar ju tid på så sett. Fast det beror ju på hur många man följer, det hade ju tagit flera dagar för mig att klicka igenom 50 bloggar för att se ifall nån skrivit, hehe.

Flickorna: God morgon och god lunch på er!




Ojojoj så gott... Jag var med på lite Scrubs igår, men när vi väl stängde av somnade jag på stört. Var väl runt 1. Sen vaknade jag för ganska precis en timme sen, helt klarvaken och utvilad, så gott! Men hade jag somnat två timmar tidigare hade jag väl vaknat två timmar tidigare, kroppen har ju lärt sig vad den behöver. Sen tycker jag inte om att sova hela dagen egentligen, men nån gång då och då får man ju lov att göra det.

Ne men vad sägs? Ta tag i dagen kanske? Lite frukost/lucnh skulle kanske inte skada? Där är fördelen med att dricka maten, man behöver inte fundera på om man ska äta macka eller laga mat. Man tar sin påse och häller i sig. Annars brukar det bli sånt dilemma vid den här tiden, och när det är dagens första mål. Macka eller lagat, macka eller lagat? Men inte nu längre, inte för stunden i alla fall. Jag är sugen på mat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0