Haha, god natt

Jasas: Haaannnaaa... Vet inte vaaad?
Skit också att Sverige ska va så jäkla långt då, kunde det inte varit ett pytteland så allt låg nära? Och jag vet ju inte än vad det är, kanske är nåt jätte bra och fiffigt? Och dator sa jag ju bara för att alla som undrade skulle veta och kunna ge ett bidrag i så fall. Jag blir glad vad jag än får, faktiskt! Vi får väl se, på lördag vet jag/vi!





Fan vad skumt.
Tog precis ut linserna och det känns som jag har haft två pappersbitar i hela dagen? Alltså, det har inte känts så hela dagen men nu när dom är ute känns det så. Det har varit lite mökigt det senaste, förmodligen är en orsak katterna. Ögonen reagerar ju på det också och som när jag är hos Oscars mamma så brukar dom vara lite röda och kliiga, när jag tar ut linserna smäller det och ögonen blir helt röda.
Och så har jag använt mascara, vet inte om den är för gammal kanske. Man ska la bara ha sånna tre-fyra månader max? Inte för att det stört innan om den varit "gammal" men kanske i kombination med katterna? Jaja, skit samma, ögonen är torra som attans i alla fall.

Och nu ska vi strax nana.
Har lite Hanna kvar att läsa först. Och muttra över Nordea. Oscar får ju såndär check från Folktandvården, två om året. Och så tänkte vi lösa ut denna innan den går ut. Glömde när vi var i stan, hade förmodligen kunnat lösa in den där annars. Men så tänkte vi att vi kunde gå ner till kontoret här, dom har inte kontanter men kanske kan dom sätta in det på hans kort istället, det är ju egentligen bäst.
Så går jag in på deras hemsida, bara för att liksom, och då står det att man måste tidsboka! Så tröttsamt. Så antingen får man bröta med det, för att lösa in en liten check, eller så får vi åka nån annanstans. Och då kostar det att åka, för att få ut pengar? Bah, varför ska allt snurra ihop sig?

Och så helgen.
Jag vill baka nåt, eller bjuda på nåt. Mummu hade gjort piroger (vet inte om hon kommer göra gifflar också även om jag "beställde" det men hon kan ha glömt) och skulle göra bullar och tigerkaka och jag hoppas att det stannar där. Men det kan säkert komma en rulltårta och sådär, men jag räknar inte med mer än vad hon sagt för det var ju gulligt bara det. Och jag vet ju inte vad hon orkar och sådär.
Men jag känner att jag kanske vill bjuda på nåt mer matigt. Tillsammans med pirogerna. Så jag är inne på paj eller sallad. Och så tårta så klart. Men jag känner att nåt mer mat vill jag ha, men vet inte riktigt vad. Ge mig tips nu! Nu, nu, nu och geeenast!! Haha, god natt.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Varför får han såna checkar???



Tråkigt med linserna. Min mascara är jättegammal (6 månader).. måste verkligen köpa en ny för man ser knappt att jag har mascara.. så torr är den, nästan iaf (med viss överdrift).



Sov så gott :D

2009-02-18 @ 21:37:55
URL: http://jasas.se
Postat av: Chathrine

mascara håller oftast inte längre än 2 månader. Det blir ju en massa bakterier så fort borsten kommer ut i luften, som kan ge ögonklåda, vaglar, inflammation etc... Jag har min i kylen, så håller den sig "krämigare" längre än annars.(jag förbrukar så jag får köpa ny varannan mån) Då vi har kalas och vill ha "mat", så gör vi smörgåstårta..men en gång hade vi tacos då David fyllde. Till honom och 2 vänner. Plockmat tror jag på - då alla kan ta det dem gillar.

2009-02-18 @ 22:07:08
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Det var lösenordet jag syftade, förresten :)

2009-02-19 @ 07:57:01
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0