En kvart-tjuga

Jasas: Haha ja jag hade då inte blivit förvånad OM det var du, det kan jag lova!
Precis vad vi tänkte, vi använder den aldrig själva ändå, bara om nån sover över här. Och det är ju inte varje dag precis.

Anneli: Fast å andra sidan är den stabil också, hehe. Får det plats med en Malm 120 är det ju inte mycket kvar till en liten ram till 140 (och så kan man ju ha bara huvudgavel om man vill, inget extra på sidorna) så det går nog bra!





Ne men? Vad är det här?
Tycker jag suttit här i evigheters evigheter, bara för att jag är hungrig. Men så har jag bara suttit här en kvart-tjuga. Jaja, jag är väl snabb och det är ju positivt också, då blir det snart mat.
Idag kände jag lite för att förbereda och planera kalaset/kalasen. Typ baka och frysa in eftersom man aldrig vet hur det ser ut med jobb. Och då vet man att det är klart.
Tänkte baka allt så mamma kan äta. Mummu skulle baka en del också men hon brukar "bara" göra en sort till mamma (men desto fler till oss andra!) så tänkte jag skulle göra till henne.
Och så fixa så kylen är redo för avhämtning imorgon. Behöver man städa under, tro? Har ju gjort det innan, ser kanske fräschare ut om jag gör det nu också? Ah, får fundera på det.
Nu, ska jag gå vidare så jag kan få frukost snart!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Nu fick jag också lust att baka :D

2009-02-09 @ 10:27:38
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0