Det ser ju inte så bra ut

Jasas: Jaa, det var nog mest han som var duktig faktiskt, han som gjorde det mesta jobbet.
Du, det har du faktiskt rätt i! Tur att jag har dig som poängterar sånna saker!

Anneli: Ehh, ja lite så att man får tugg abstinens haha! Morot och knäckebröd är mina kompisar nu!

Marina: Naturdiet tror jag den heter? Trodde det var Nutrilett men icke.





Okej, nu är klockan lite mitt i natten.
Men jag fastnade i telefonen med Malin angående Kalla Fakta. Jag tänkte sett det men missade, får försöka hitta det på nätet imorgon. Det ser ju inte bra ut, och då vill man ju "vara med".
Sen pratade vi lite till och sådär, la på för en halvtimme sen eller så. Kom upp i tre timmar så vi höjde statistiken, vilket Oscar påpekade många gånger haha! Men vi hade mycket att säga?

Och lära, hoho jaja!
Jag trodde jag var värsta PowerPoint experten som skulle visa hur det minsann går till. Så installerade jag det här och ehh, dom har ändrat allt? Så detta blir spännande för mig också!
Så duschen blev lite senarelagd, till nu då. Så ska vi nog se Scrubs tänkte jag. Börja om från början en gång till typ. Första säsongen har vi utbränd så den kan man se i sängen!

Den som står på golvet alltså.
Bah, jag blir tokig. Nu är vi i alla fall på jakt efter en ny sängram, punkt slut. Antingen köper vi den vi tittat på i över ett år (som för övrigt Malin köpte i veckan, utan att vi pratat om det eller nåt) eller så får vi hitta nåt nytt. Har hittat en vi vill ha, men den lär inte gå in om vi ska ha buren där vi har den.
Ska den stå nån annanstans, var ska den stå då? Ja, det är lite sånt man får klura på.

Men nu då, sängen med Scrubs.
Så har dagen imorgon massa att bju på eftersom det blev lite ändrade planer här och så, suck. Antingen städa här eller åka till jobbet och tjöta och dricka kaffe.
Vi får se vad det blir av det hela. Oscar är inne på att bara vara hemma när han kommit hem, så i så fall får jag dra innan så vi hinner ses när han kommit hem.

Sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Jasas

Tihi - det är skitmycket träning i att skotta snö också.. och gå med tunga varor hem från affären? :P

2009-02-02 @ 22:00:58
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0