Det misstaget gör jag ju inte igen

Anneli: Mjaa, lite så kände jag också men det är ju inte så mycket att göra åt. Men så blir det ju när folk "samåker". Mormor hämtar moster och kusin, så dom kan ändå inte komma innan. Och kusinen som åker själv kommer väl inte före dom andra. Men men, nu är det över.

Marina: Hehe ne som tur var slapp vi ju det! Dom vet ju om att vi ska dit också!

Anna: Okej, som senaste dagarna har det varit massa strul. Man går in på ett inlägg så visas den fortfarande som oläst, går man in ibland så står det att den är nere, även om man går in på ett inlägg. Ja, typ hela tiden den senaste veckan har det varit problem. Och som i morse när dom nya inte kom upp.

Zandra: Tack, det samma till dig!





Ja, nu är kalasandet slut.
Mummu skulle köra hem Putti, så dom åkte först. Alltid först när det gäller mummu. Efter ett tag åkte även moster och Nea (med man och pojkvän) som skulle till Ikea. Dom frågade innan när vi behövde åka och åkte ett bra tag innan. Mamma och dom blev kvar här en stund till, Anders och Oscar pratade, mamma somnade och jag och Korvas satt här och spelade.

Nu är det snart dags för bad.
Får änna skynda mig lite för mamma kan ringa lite när som helst och säga att hon är på väg. Men ja, jag har i alla fall lärt mig att jag ska aldrig bjuda på smörgåstårta med leverpastej (nu ringde hon) igen. Igår var det kanske tre bitar som gick, och halva med skinka. Idag blev det en liten bit skinka (ingen som vågar ta sista biten) och kanske halva med leverpastej.

Så det misstaget gör jag ju inte igen.
Nästa gång blir det pure skinka. Nästa gång säger jag, när jag fyller 25 eller? Hmm, när kan man ha tillfälle att göra och bjuda på smörgåstårta? Kanske nästa gång jag fyller år. Mamma och pappa får ju ändå komma hit. Jaja, vi får se, det var gott och kul. Och alla blev imponerade och tyckte (i alla fall den med skinkan) var god. Nu måste jag kila! Hejs!

Kommentarer
Postat av: Chathrine

Gjorde du en tårta med leverpastej och en med skinka ? Man ska ha leverpastej i ena botten och skinka i den andra annars. ;) ...men jag kan förstå att man inte vill ha med leverpastej också. :P Fotade du aldrig tårtorna ?

2009-02-22 @ 16:53:35
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Jasas.se

Nej leverpastej låter inge vidare.. hua! Godare så som du skrev!! Men så bra att dem tyckte om dem.. du har verkligen varit så jätteduktig, -klappar på 20 åringen-. Min kusin fyller 20 IDAG, lite coolt :D

2009-02-22 @ 17:03:25
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Asch, jag gillar leverpastej! :D Men smaken är som baken... som vanligt. Men ska du ha samma gäster vid 25 så är det ju smartast att skippa det ;)

Nu sätter du griller i huvudet på mig, Pelle är kanske lite lik en tiger emellanåt... nää, inga djungelfilmer alls tack... ;p

Ha så kul på badet! :D

2009-02-22 @ 18:05:27
URL: http://myspecialplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0