Amerikansk engelska ska det vara!

Chathrine: Hehe nej, jag sa ju att jag aldrig gjort det innan så jag hade "ingen aning". Kändes konstigt med bara ett lager fyllning, så jag gjorde dubbel sats och två lager. Men det förklarar ju en del, hehe.
Så fiffigt att göra det själv, hemma. För det ju just det jag menar att man kanske inte kan lära barnet allt man vill - just för orsaker som pengar eller så. Vilket är synd, man tycker ju att alla barn borde få lära sig simma!





Blah, jag hittade en film på TV4+.
Den verkade sådär lagom fjantig så den kanske skulle kunna bli bra, och går det på en B-kanal kan det bli bra. Dessutom var Jennifer Lowe Hewitt (som för övrigt fyllde 30 igår, höhö) med så kör i vind tänkte jag.
Så är den brittisk! Bläh, hatar dialekten, eller vad man kallar det. Enda som funkar är Hem till Gården, annars hatar jag det verkligen. Amerikansk engelska ska det vara!
Så det är inte säkert filmen blir sedd, orkar inte lyssna på det. Speciellt när jag veeet att hon inte pratar så egentligen, då låter det så domt. Men men, Scrubs finns ju alltid.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag som tycker att brittiskt engelska är så fint och charmigt :) Fast det blir såklart fejk när de måste tala brittiskt när de egentligen inte gör det, helgalet!

2009-02-22 @ 23:47:04
URL: http://myspecialplace.blogg.se/
Postat av: Jasas.se

Jag tycker också det är fint och charmigt, som Anneli skriver här ovanför. Men det ska ju vara såna som är därifrån, som kan det på riktigt :P

2009-02-23 @ 08:08:52
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0