Varning! Simsprat!

Anneli: Typiskt att du inte hittade nåt, tur är väl att man alltid har nåt hemma men kul om man hade nåt nytt ibland också. Men, det är väl rätt utplockat nu kan jag tro också.
Ja här om dagen när vi var ute fick Oscar övertyga mig några gånger om att det inte var pistolskott (inte heller helt omöjligt här) för det dönade som tusan, nån som smällt mellan alla hus så det ekade.

Kattis: Kul med nån med åsikter och tankar, och kul att se "dig" här igen!
Skönt att det har dragit ner hos er ändå. Jag minns inte hur det var här förra året och detta är andra nyåret här. Känns som det är något mer i år, men ändå snackar vi en-två gånger och inte ens varje dag, och det har hållt på i en vecka kanske. Men det räcker ju för dom som far illa av det!
Haha ja var inte det typiskt då? Ne jag tänkte också att 19 var väl lite väl tidigt, men för barn då som sagt. Men jag får nog hålla med om att det räckt med dom som blir fina, dom som bara smäller är väl mest för barn/ungdomar att leka med och då kan det ju gå illa, om det vill sig så.





Jag skulle bara säga att jag ska försvinna in i Sims-dimman.
Igår startade jag tvåan men det var inte alls lika kul nu när jag spelat trean, haha! Men jag saknade lägenheter och djur så jag ville testa men det var så segt och tråkigt så det var ingen idé. Det jag saknar mest i tvåan är dock att kunna bygga med scen inomhus, man kan inte göra platåer eller "snurr"trappor inomhus längre. Och det som kom i sista expansionen, strax innan trean kom ut, att det fanns staket med höga pinnar upp till taket när man gör veranda/terass/you name it. Och ja! Dubbelvåningsfönster. Såna som är stora och går från en våning upp till den andra. Det vill jag ha igen.

Men man är lite inne i trean så det blir snurrigt.
Dels att man igen (på Xbox:et där jag började spela var det som i trean) inte får välja och vraka bland kläderna, hela tiden, utan får det man väljer och sen får man köpa om man vill ha mer. Och att man inte kan ändra kläderna preciiis hur man vill, så gott som. Material, färger och allt. Och att man inte får välja skor själv. Och det med att välja material och färger på kläder, det är ju samma i huset. Att man måste mitcha matcha med det som redan finns. Nej, det blir trean för mig.

Tvåan kändes så gammalt (förlåt Anneli!) och efter på nåt sätt.
Men det är kanske det att trean är mer likt Xbox på en utav dom grejerna jag tycker är roligast, och att bygga hus och göra simmar är ju egentligen det jag gör mest, och det har man så fritt spel med nu, så det blir nästan för mycket. Men man saknar det. Så jag tankar dom senaste grejerna och nån update tydligen, sen är det bara att köra! Efter lite IRL-frukost då, att sånt ska vara nödvändigt?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Äsch, man kan ju ladda ner nya kläder/frisyrer/golv/tapeter/möbler osv till tvåan - eller ja, kanske inte nu längre iofs. Men jag spelar knappt med någon av orginalgrejerna, iaf inte vad gäller kläder/frisyrer/smink. Möbler är det väl IKEA-prylpaketet som används, samt orginalen i ex bokhyllor och kyl/spis, annars kanske man inte kan göra allt med de nedladdade prylarna, t ex lagra i ett kylskåp eller läsa om parvägledning (och allt det andra) med bokhyllorna.



Men det blir ju så att man föredrar det nya, så du behöver inte be om ursäkt! :) När vår dator var på reparation provade jag att spela ettan istället, och det var ju det tristaste jag gjort någon gång ;)



Jag ska också in i sims(2)dimman här strax :D

2009-12-30 @ 11:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0