Som det alltid blir

Ja när vi kom hem igår och hade ätit och sådär, klockan var väl runt 20.30 om jag inte minns helt fel, ville Karl ta ut djuren så Oscar och han hade dom i köket medans jag städade. Sen blev det lite Wii, för ovanlighetens skull. Och så blev det prat om film och då tänkte jag att det var ju prima julskinka för jag orkade inte titta film, klockan var runt 23 och nu sitter jag ju ändå här. Men tänkte att lite surf hinner man ju alltid. Jo men tjena, eller hur?

Jag hann väl typ logga in på Facebook och då kom Oscar och la sig? För han orkade inte titta film. Så det var ju bara att snällt göra sig klar på Fejjan och krypa till kojs. Men ikväll, då far dom hem, inte för att jag räknar ner just för det men för att då hinner man sitta här lite mer, hah! Tänker ju på er stackare som sitter och saknar mina inlägg så värst, ni kan inte ha det lätt.

Så nu ska jag väl göra mig lite frukost. Lite mer tomtegröt och nån macka. Mindre tomtegröt än igår alltså. Sen ska jag bege mig till jobbet där även Carina tänkte komma in tidigare så hon hämtar mig vid bussen så slipper jag ta mig över soon to be dead-vägen. Varje dag man slipper det är ju en... Ja, jag vet inte vad man säger? Det är en dag. Så jag får säga på återseende, ha en fin söndag och sista advent och hörs vi inte mer så sov så gott när vi ändå håller på!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Saknar alltid dina inlägg! Men nu har jag nog ändå fått mig en bra dagsranson, så du behöver inte stressa tillbaka om du har annat för dig :D

2009-12-20 @ 12:14:36
Postat av: ♥ Jasas

Då har jag ju massor att läsa då jag kommer hem från julshowen ikväll! :D



Appråpå saftsåsen.. så har vi iaf det till tomtegröt. Eller det hade vi genom skoltiden iaf. Mest har min familj (då man väl äter det, menar jag) kanel (och ev. socker) och mjölk..

2009-12-20 @ 14:38:10
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0