Prat, prat, prat

Jasas: Söt du är och rätt har du också; jag ska inte jobba och jag har varit på massage och sen hämtat Anton!
Ne jag brukar ibland gå bak till bloggen efter jag skrivit men igår gjorde jag visst inte det. Och har det kommit kommentarer brukar jag pluppa in dom i det inlägget jag nyss skrivit, faktiskt!





Ja, nu har jag ju då både varit på massagen och hämtat Anton.
Massagen satt inte fel nånstans, förutom att det är lite jobbigt att ligga på mage med nån som trycker (när väl hon gör det, tack och lov att regndroppstekniken är så lätt!) när man knappt kan andas, hah! Men jag gick i god tid så jag inte behövde flåsa och efter all luft och jag har suttit så kännds det mycket bättre.

Anton bänkade sig framför Wii:t för ovanlighetens skull.
Han sitter och gör om sin Mii, gubben man kan ha i spelen. Typ som sim i Sims eller Mario i Mariospelen. Fast här kan man göra om gubben lite. Som sin syster så är det det första han gör, hah! Ja, jag gör det sällan på min Mii men på Sims så är det ju det och bygga hus som oftast är roligast att göra.

Vi hann till och med ner till Ica utan mycket tjat eller gnäll.
Så skönt att det oftast räcker med ett nej och/eller en förklaring. Eller som när han kom med en julmust, ja det är klart du kan få en sån. Sen vid kassan ville han ha glass. Då fick han välja dricka eller glass och valde glass och gick tillbaka med drickan där han hämtade den. Inget tjaffs här inte!

Fast kassörskan på självscanningen var inte så snäll.
Dom hade "erbjudande" på O'boy att man skulle köpa två påsar så fick man en O'boy-burk. En sån har vi pratat om att vi vill ha sen vi blev tillsammans så när Oscar hittar den kommer han bli glad. I alla fall så frågade jag om hon ville se kvittot att jag köpt två påsar och tagit en burk. Hon tittade, tackade och skrattade.

Förlåt för att jag vill göra rätt för mig då?
Anton blev så nervös för att vi glömde att man numer inte får ha väskor med sig in i butiken och han hade ju sin skolväska med sig. Jag sa att då får dom väl titta i väskan då, för vi glömde ju. Och när ingen tittade så sa han det och jag sa att han nog såg ärlig ut och frågade om han tagit nåt, nej, men då stämde det ju!

Kommentarer
Postat av: Marina

du är så söt :)

klart man ska göra rätt för sig :)

2009-12-10 @ 15:51:45
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: ♥ Jasas

VUXENPOÄNG ALA JENNI OCH OSCAR!!! En plåtburk till Oboy liksom! :D En sån har jag också haft, men den försvann i någon flytt! Nu har vi ju inte oboy hemma så det känns inte lönt att köpa någon.. men det lär väl kanske bli sen om 10 år eller något då Mio får dricka sånt :D

2009-12-10 @ 18:04:26
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0