Nu gäller det!

Anneli: För att jag kan må så bra sen av att jag hade rätt, haha! Ne men det är ju inte alltid man har det, eller så går man ut och skriker på lagret efter/pratar av sig med kollegorna och hemma. Och det är ju så sällan det är nån så riktigt grinig kund. Och jag har ju valt jobbet och vet ju vad jag gett mig in på, många som verkat missat det (med tanke på hur man kan bli behandlad på andra ställen) men så vet jag ju också att det inte är personligt. Det är inte jag som packat kartongen/ritat monteringsanvisningen eller vad som är fel. Men tack, också!

Jasas: HAH, kan säga att jag bokstavligen tappade hakan när jag loggade in nu, taack!
Finns gör den nog men börjar väl dö ut nu, skulle jag tro. Det var flera veckor sen jag hörde att nån i området hade den men jag känner ingen som fått den (förutom Oscar som tror att han hade den, men det tror inte jag) och sen jag hörde att det var nån här så har jag inte hört nåt mer. Media är så bra på att skrämma upp oss.
Jaa, testa Wii ska man i alla fall!! Riktigt coolt, tror inte det finns nån film men ska kolla om jag har så ska jag lägga upp. Svärmor skulle till och med köpa det till sina "gamlingar", hon jobbar på nåt typ av äldreboende eller så, och för dom som inte rör sig eller sitter i rullstol är det ju bra att röra sig liiite i alla fall!
Haha ja barn TP är mer min nivå! Men vi fick Geni i julklapp och dom frågorna verkade bättre, jag kunde i alla fall ett svar på varje kort som vi testade, haha!
Tuffituff faktiskt att du ändå handlar där en del, eller är där i alla fall haha, och "lärt" dig saker av mig. Som för mig, nu när jag jobbar där, är så självklart. Coola bananen!
Ne då kanske jag inte vet om det, hehe. Eller så kanske det syns på andra ställen än där jag ser själv, och när man står så mitt emot. Så visst var det snällt men det blev så dumt (för mig, i mitt huvud) när det kändes som han bara klämde ur sig det för att jag inte skulle bli ledsen.
Hah ja, Sverige kan inte komma på egna grejer för då blir det värdelöst, då kopierar dom från USA och det blir lika värdelöst det. När ska dom lära sig liksom?
Haha coolt, vi liksom tänkte samma eller nåt. Tuffetåg, det också!
Dom måste ju skicka laddaren så deras serviceavdelning vet att det är det som är felet och dom vill ju helst försöka laga den. Finns ju "regler" för sånt också. Samma sak om du köper nåt på Jysk (vet inte om det är så i andra butiker) och så saknas kanske skruvpåsen, då har leverantören enligt lag upp till tre veckor på sig att åtgärda det. Att man går och plockar ur en kartong som står på lagret skapar merjobb till oss och är inget vi behöver göra men många förväntar sig att sakerna ska finnas och vi ska trolla med knäna. Jag kände också så när vi stod där, ge mig den jävla kabeln! Men så får man andas och tänka på hur vi har det och dom har ju också sina grejer, så jag förstår det men surt ändå. När han ändå stod där och viftade med en kabel som funkade, haha!

Kattis: Ah, sorry! Är ju tyvärr som sagt inte så insatt, hoppas du hittar nåt ändå!





Ja men alltså, jag behöver ju en blogg med svara-funktion så jag kunde svara på kommentarerna där istället för att skriva ett helt inlägg bara med kommentarer, haha! Och så är det ju lite lättare för den (Jasas i detta fallet) att veta vad jag svarar på om hennes kommentar är där. Plus att då kanske jag inte hinner skriva av mig all blogglust innan inlägget börjat? Vi får se, hah!


Bara det att jag egentligen inte hade nåt att säga.
Jag skulle liksom bara starta dagen här också och så blev det som det blev och nu har jag skrivit i en halvtimma och tappat bort om jag ens hade en tanke om vad jag ville här, till övriga, hah!

Idag ska i alla fall bli en städdag.
Vi har sagt det i några dagar nu "Imorgon tar vi tag i städet och så" och i fredags sov vi hela dagen så den blev förvirrad, i lördags jobbade jag och vi var hos mamma, i söndags... hmm, vad (titta i bloggen) gjorde vi då. Vet inte? Och igår var vi ju och flängde halva dagen. Men idag så! Jag har i alla fall startat första tvätten, blir några till för jag kände för att dela upp det så bra.

Sen är det inte så mycket mer än att plocka i ordning.
Men det ser ju så mycket trevligare ut när man har gjort det och det är inte så jobbigt som det ser ut. Jag skulle bara vilja bli av med alla grejer som står i sovrummet nu så jag får krypningar i kroppen för jag inte tycker om att ha det så. Och nu vill vi ju inte ställa saker i förrådet, bläää!

Vi får helt enkelt gå igenom alla saker:
"Är detta nåt vi verkligen, verkligen inte vill bli av med? Ne okej, då ställer vi den i förrådet" bara det att dom sakerna jag inte vill ha kan jag ju slänga själv. Ne, blir bara så irriterad. Får göra nåt vettigt istället känner jag, kan inte sitta här och sura bara. Läsa färdigt dagens bloggar och sen börja städa, yes. Tänka på annat och sjunga lite, tralalalala! Ha en fin da!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Jag skulle också vilja ha en svarafunktion :( Kan inte blogg.se införa det? :)

2009-12-29 @ 11:54:51
Postat av: ♥ Jasas

Hoppas att blogg.se tar tag i det här med svarfunktion - det hade varit toppen ju! Bara det som fattas ju! :)



Jag älskar när jag är på rensa-och-släng humör, för då jag är det så rensar jag verkligen. Och ångrar mig aldrig efteråt. Men det är ju inte alltid man är på sånt humör.. tyvärr.



Nu har vi inte så mycket överflödigt, mer saker som man inte "KAN" göra sig av med - som skärmar till datorer, hårddiskar och sånt. Men vi har en garderob som vi inte använder till något. Så där får dom bo så länge :P

2009-12-31 @ 20:16:07
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0