Nu är det vinter

Jag gjorde ett litet test igår när vi skulle gå och handla och jag får nog tacka min tunna jacka för den här tiden och damma av min dunjacka nu. Underarmen var bar under jackan och det blev aningens kallt. Ja, under det andra också men inte på samma sätt. Och eftersom jag jobbar i skjorta och ibland får vänta en stund på bussar och annat så känns det dumt att stå och frysa.

Så nu är det vinter. Frosten låg hela dagen igår utan att ens verka vilja tina bort och idag ser det likadant ut. Tänka sig den tiden när jag inte hade nåt mellanting, det var munktröja eller dunjacka. Att jag inte fattade att en vår/höstjacka är så fiffigt och smidigt, det är för mig en gåta. Man behöver inte frysa bara för att man inte vill gå i dunjacka än. Tur att man gått och blivit vuxen!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Haha, den sista kommentaren "Tur att man blivit vuxen" var så klockren för toppen av inlägget fick mig att tänka på när jag gick runt med en kort och tunn jacka en hel vinter. Mamma tjatade och tjatade och numera köper jag ordentliga vinterjackor :P

2009-12-07 @ 20:53:48
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0