När det stället till det ordentligt

Jag blir så irriterad. Det har bara varit strul och bök med bussarna det senaste. Swebus köpte upp våra bussar och jag var nästan den enda som var positiv till att dom gick i tid, i princip alla andra klagade på att dom (fortfarande) aldrig gick i tid. Sen ändrades ju en del tider och turer så många klagade, och jag också.

Men det senaste har dom börjat bli så himla sena på morgonen så jag har inte vågat ta den bussen jag egentligen borde hinna med, som är framme 9.41 så istället tar jag den som är framme 9.26 för att vara på den säkra sidan. Förra veckan var den bussen så sen så den var framme 9.41 - där av känner jag att jag vill ha lite tid på min sida för att vara säker på att hinna. Man vet inte vad som kan hända, speciellt med vägbygget.

Men så 13:e december är det dags att byta tider igen. Bland annat ställer dom till det ganska mycket för mig när jag ska till jobbet. Inte bara det att jag måste byta en gång, åka förbi min hållplats in till centrum och vänta i 20 minuter, jag får välja att vara framme antingen 8.51 eller 9.40.

Och även om bussen så gott som alltid är i tid när jag ska hem, vilket är samma buss jag får ta till jobbet efter bytet, så kan man ju inte garantera det och jag vette katten om jag kommer våga ta den som egentligen är lagom i tid. Är vi bara två som öppnar, som vi oftast är, är det lite väl riskabelt om vi blir riktigt sena så kan jag faktiskt komma efter öppnin, klockan 10. Men 8.51 är ju lite väl att ta i, 9.26 är ganska tidigt nu.

Så jag mailade dom igår och frågade hur dom hade tänkt, eftersom det inte krävs nåt byte när jag ska hem. Rimligen borde jag behöva åka in till centrum och ta direktbussen därifrån och hem, men hem går den som den alltid gjort och samma tider. Hoppas på nåt bra svar nu för I not so happy om detta.

Kommentarer
Postat av: Anneli

SUCK! De tänker aldrig på ett bra sätt...

2009-12-02 @ 22:21:42
Postat av: Marina

förstår att du inte är glad över detta.

2009-12-02 @ 22:29:22
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0