Jag har en ursäkt

Anneli: Haha okej, för oss var den nästan över då. Blir ju lite annorlunda beroende på hur/när man firar, hehe.





Eh ja, jag har lite svårt att blogga.
Än så länge har musen hållt ganska bra men igår frös den ett tusental gånger medans jag satt här. Fast nu har den funkat förvånandsvärt länge men än ska man inte ropa hej. Fast jag får nog sitta här en lång stund till så jag säkert vet att det är fel, och vi behöver köpa ny mus.

Och ja, det var ju det då ja.
Därför var det lite svårt att blogga för jag "skulle bara" och till slut så gick det så fort från fixning till frysning att jag stängde av datorn och gick därifrån. Allt från ominstallera musen, ominstallera firefox och jag vet inte allt han pysslade med igår som inte funkade.

Så jag får väl offra mig och sitta här då.
Jag ligger lite före i tidsschemat. Jag ska ju jobba idag. Och hade planerat att snooza en halvtimme till 9 och ducha då men för en kvart sen kom jag ut ur duschen eftersom jag vaknade tre minuter innan klockan. Så, jag har ju lite tid på mig om man säger så. Så nu ska jag veva mus!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hmmm... sådär gjorde vår mus också en gång, vilket försvann när vi kopplade bort den trådlösa internetanslutningen och körde på med vanlig kabel istället. Och sen tvingade jag Andreas att ta fram den gamla musen som man ansluter med usb för den trådlösa käkade batterier! Hoppas ni får ordning på'et eller hittar en bra ny :D

2009-12-26 @ 11:06:50
Postat av: ♥ Jasas

Jag har SÅ sjuk humor.. mus.. hrm, ja :D

2009-12-28 @ 21:54:59
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0