He's a cheeeetah

Och bara för att jag satte mig vid Oscars dator (för att den var närmast när jag egentligen precis lämnat min dator för att bli lite människa såhär på morgonkvisten) så såg jag kameran och kom på vad jag glömt skriva om.

Igår hade Oscar fått ett mail från dom som har/äger/styr WoW att eftersom dom har bevis på att han har fuskat så är nu hans konto avstäng - för alltid. Jag blev aningens sur eftersom han dels betalt ett antal hundralappar per spel och "expansion" och dessutom betalar månadsavgift på skitspelet.

Han vet inte riktigt om hans spel har blivit hackat, men förmodligen inte, så troligast är att dom har gjort nåt fel nånstans men jag hoppas att dom kan lösa det i alla fall så inte pengarna är bortkastade.

Det roliga var bara att eftersom han köpt spelet online hade han ingen cd-key (som annars står i fodralet) så han fick stå och fota sitt leg (där av kameran här och att jag blev påmind) och skicka in och ha sig. Bra så sett men känns så sjukt. Men så är det ju ett stort spel.

Jaja, får han inte kontot tillbaka blir det ju inget mer WoW när man ändå lägger såpass med pengar och dom bara bommar kontot direkt utan att man får en chans. Kan ju hända vem som helst, när som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0