Glasunderlägg

Jag måste bara berätta, medans jag kommer ihåg, om när Malin ringde ner till jobbet igår.

Hon frågade efter glasunderlägg, för det är ju sånt Jysk skulle kunna tänka ta in om dom inte hade nåt bättre för sig, eller nåt. Och jag blev lite förvirrad och trodde det redan kommit men det hade det inte. Frågade Carina om var man annars kunde hitta och hon tipsade lite och började sen prata om att man kunde skära ut ringar ur "dom här" filttabletterna, som man har på bordet under tallriken.

Jag fattade inte vad hon babblade om men försökte ändå förmedla till Malin vad Carina sagt och hon sa att hon skulle fundera och komma ner och kolla på det. Det var julklapp till nån och jag funderade på vem fan önskar sig glasunderlägg i julklapp? Eller mer; vem kommer på idéen med glasunderlägg?

Sen sa jag till Carina "Du vill inte veta vad jag tänkte på när Malin sa glasunderlägg. Att det var en tablett, fast i glas." och så skrattade vi. Sen fattade jag ju varför man skulle klippa ut ringar ur filten, för hon snackade ju om sånt man har för att ställa glasen på, typ för att skydda bordet. Och det lät ju lite rimligare än en tablett i glas. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte där faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha :) Du är för go ibland, eller ja, mest hela tiden, fast på olika sätt..? ;)

2009-12-20 @ 12:16:10
Postat av: ♥ Jasas

Men! Jag tänkte precis på samma sak då jag läste din text, innan du började förklara! Jag tänkte också på underlägg i glas, inte på underlägg TILL glas!

2009-12-20 @ 14:39:27
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0