En så smidig dag!

Anneli: Nej usch, jag har så svårt för min röst, haha!





Herre gud vad dagen flytit på bra!
Dels då att Oscar messade (precis efter jag publicerade att jag satt och väntade och) precis på pricken lagom så jag hann gå. Hade tänkt att jag skulle gå en kvart innan bussen går och han messade på minuten en kvart innan. Lämnade korten på lådan och hade fyra-fem minuter kvar när jag kom fram till hållplatsen tills bussen skulle gå. Ja, det skulle väl vara att jag inte fick SMS-sällskap, men ändå.

Kom in samtidigt till stan.
Oscar hade väntat med en kompis som skulle ta vagnen och ändå kom vi så gott som samtidigt och gick in. Första butiken jag tänkte vi skulle gå in i hann vi knappt komma in i så pekade vi "DEN!" så var en julklapp klar. Sen hittade jag både julklapp och födelsedagspresent till Mattias (fyller i februari) så det var ju gör bra! Och så in i nästa affär och funderade lite och hittade sen det:et.

Kikade och kikade men hittade inget.
Förrän vi kom hem och vi skulle ta en sväng in i plockochpillaffären här nere och hittade vad vi letat efter inne i stan och kanske nåt som jag inte planerat men det får vi se imorgon om han hade fler. Och innan vi åkte hem gick vi bort till centralen, funderade på om vi skulle äta där eller hemma och bussen gick om fyra minuter men vi bestämde oss för att äta och sen gå in till Västtrafik för jag hade gjort fel när jag åkte in och då var hon där skittrevlig plus att jag fick 144 kronor extra som legat på ett oanvänt kort!

Bussen kom precis när vi kom.
Ja, allt bara klaffade. Startade en maskin tvätt direkt när vi kom hem och så funderar jag på att sätta mig och börja slå in lite julklappar nu. Åtminstonde dom vi har redan som ska med tillbaka till Västervik i helgen. Så kan jag ju ta dom som ska vara här senare eller nåt. Eller alla på en gång för att det är så kul. Men då är allt så gott som klart och listan har ändrats lite:


Jag:
Mamma - ingen aning har en aning men inte klart
Anders - klar
Anton - klar
Pappa - funderar inte bestämt vilket av två olika
Lena - funderar inte bestämt vilket av två olika
Mattias, 18 - funderar klar

Oscar:
Pappa - klar
Douglas - klar
Mamma, 50 - ingen aning klar
Johanna, 29 - ingen aning klar
Fannie, 20 - ingen aning vet vad, ska bara köpa det
Karl, 18 - ingen aning färdigt, han har fått det
Malin - funderar ska välja vilket och köpa
Algot, 2 - funderar klar
Alfred, halvår - funderar klar

Kommentarer
Postat av: Marina

wiho :D

2009-12-14 @ 22:14:55
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: ♥ Jasas

Vad skönt och så himla bra ni är! :D Det är en härlig känsla av att bara veta vad man ska köpa, och sen bara köpa det! SEN KLART!



Nu kom jag på en grej.. jag har fan inte slått in några paket :O

2009-12-15 @ 13:34:12
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0