En bra start

Såå, nu är julen så gott som bestämd så det känns skönt. Vi är med mamma och dom, antingen här eller hos dom, på morgonen/förmiddagen. Sen åker dom till moster och då får vi lite paus innan vi ska åka till pappa med farmor och farfar. Sen är det bara 365 dagar tills nästa jul.

Och med lite tur följer jag med på Antons luciafirande på fredag. Jobbar öppning men börjar det 7 ska jag nog hinna vara med lite i alla fall, mamma skulle kolla vilken tid det var för hon trodde inte alla föräldrar skulle vara med men Antons "del" får vara med!

Sen kommer han ju hit imorgon, eller jag ska hämta honom. Efter min massage. Vi skulle kolla på laddaren och lilla datorn också men jag får fundera på det. Man luktar ju som tio pizzerior efter massagen och jag vet inte om jag vill springa ute bland folk då. Kolla med pappa också.

Ja, det var la det. Dagen började bra med lite hjälp av gårdagskvällen. Så nu har jag massa lust att städa och dona, säger vi. Typ gulash ska vi göra ikväll. Hmm, får fundera på det kom på att potatisen var slut. Aja, inte hela världen. I'll be back!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Ja, vår jul är bestämd lite grann :p Vi har bestämt med min familj iaf - och det är ju huvudsaken för mig - haha. elakt grin

2009-12-09 @ 17:12:40
Postat av: ♥ Jasas

Hum, har jag missat något stort? Varför luktar du pizza efter massagen? :O

2009-12-09 @ 21:41:18
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0