Man kan inte vara för säker

Anneli: Haha ni kanske behöver lite separationsträning ni också?





Här sitter jag och installerar och söker och har mig. Oscar har kommit fram till att det är hans mail som har blivit hackad (hotmail är tydligen lättare att ta sig in i än en konservburk) efter att han hittat ett öppnat mail från i lördags där han ska ha bett om sina uppgifter till ett annat onlinespel. Vilket han inte frågat efter och heller inte slängt. Klantigt av dom som gjort det, men nu vet han.

Så för säkerhetsskull rensar vi min och fixar min också så inte skiten kommer tillbaka. Inte för att vi tror att nån hackar sig för att komma åt min blogg, men ifall vi är connectade på nå vis genom samma internetuppkoppling och sånt så är det ju dumt om dom tar sig in i hans igen för att jag inte skyddar mig. Och jag menar, vad skadar lite extra skydd?

Nu ska här sovas. Blev lite sent eftersom vi blev kvar hos pappa lite längre än tänkt. Vi ska åka och lämna in datorn på torsdag, wiho! Hoppas dom fixar det snabbt och helst på plats så vi slipper ränna fram och tillbaka. Som jag saknat min lille bajby! Dessutom är det ju från den jag ser mina serier så dom har jag inte sett på ett tag. Men det är gött, mycket att ta igen!

Tack för idag, hoppas på en lika fin imorgon och god natt.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Fan vad läskigt det är med hack och såna tramserier :( Aldrig får man ha något ifred (med viss överdrift).

2009-12-09 @ 21:38:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0