Från det andra till det ena

Jag såg ett program på TV3 förut, och fick lite ont i magen.
Vårt bröllop i era händer. Titeln säger väl det mesta. Kalle och Lisa skulle gifta sig och orkade/ville inte fixa bröllopet själva (eller ville bara vara med på TV) så deras familjer plus två snubbar skulle fixa det på sex dagar. Ganska imponerande ändå, att dom fixade det alltså. Inte att överlämpa allt sånt på nån annan. Det där emot är modigt tycker jag, när det ändå är ens bröllop det handlar om.

Problemet för mig var att dom inte riktigt verkade veta vad dom ville ha.
Inte tulltull, säger hon. Det var så sett om klänningen, men själva festen efter gick i himmelska tecken och det var fluff och puff, moln och änglar överallt. Inte tulltull exakt men pretty close tycker jag. Och när hon då inte ville ha en romantisk och tulltullig klänning utan en häftig/modern (minns inte vilket ord hon använde) men festen skulle vara himmelsk och romantisk? Aningens förvirrande, kan jag tycka.

Eftersom dom inte gjorde nånting själva på varken kläder eller fest.
Mer än sa vad dom absolut ville ha och vad dom absolut inte ville ha. Men riktigt modigt. Mammorna skulle fixa klänningen men totalförstörde den (aningens överdramatiserat, ja) för att dom inte kunde sy på pärlor som det skulles och inte insåg vilket stort jobb det faktiskt låg bakom så ena "programledaren" fick lämna in den hos en kontakt i Stockholm som skulle få jobba dygnet runt för att hinna.

Då är väl snarare han "programledaren" lite oproffsig som inte varnade om det.
Men det blir ju bra TV, och det är ju det viktigaste. TV3 är ju inte direkt kända för att satsa på högkvalitets TV det senaste (ja, jag syftar på fru kvack-kvack). Jag tyckte annars det lät lite roligt och spännande, men ack vad jag bedrog mig. Jag borde veta att svensk TV inte kan hålla sån kvalité. Garanterat har dom snott idén från USA men kunde inte hantera den här. Som med allt annat i rutan.

Sven von Essen liksom; vad är han, vad gör han, vem är han?
Jag hade ingen aning om vem den pipiga gubben som tjötade runt i Baren var, jag trodde han dog ut som serien gjorde. Sen såg jag honom i Singing Bee Celeb och i det här. Den andra vet jag inte ens vem han var. Lika struttig och pipig han. Simon och Thomas är manligare än vad dom två är, och dom var nog inte ens ihop. Från det ena till det andra: Sverige gör rutten TV! För det mesta.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv: Nästan lite synd om honom när man tänker efter. Han menade ju inget illa i alla fall :)

2009-12-27 @ 20:02:41
URL: http://www.ssnadra.se
Postat av: Anneli

Nej, det finns inget bra på TV, helt enkelt.

2009-12-27 @ 21:18:25
Postat av: ♥ Jasas

Sverige suger på serier och såntdära. Hua! Inte konstigt att det blir mycket från USA. Men det värsta är ju när Sverige försöker kopiera (rakt av) från USA. Som "Kniven mot strupen"..?

2009-12-28 @ 22:04:14
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0