Det är en dag idag

Goodie, goodie morgon!
Sicket prima bröd jag gjorde igår! Blir nog dock inte samma igen för jag tog massa mjölslattar. En halv deciliter vetemjöl, fyra deciliter grahamsmjöl och fem och en halv deciliter... tappade ordet? Lantbrödsmjöl! Tog det sista av dom två första och sen resten av mängden som behövdes med lantmjölet. Blev riktigt gott. Sen är det honung i och det blir en god, speciell smak.

Äkta honung dessutom.
Oscars pappa är ju biodlare så för Oscars del kan det gärna vara honung i allt och han skulle aldrig få för sig att äta Icas honung (eller liknande). Huga, förra sommaren satt dom och åt på vaxkaka men det ser så snuskigt ut, haha! Men dom gillar det, knäppisar.

Så ska vi se vad det blir av dagen.
Oscar kommer hem till sena natten, först är det skola och tre timmar senare är det julbord och avslutningsfest så han kommer inte hem emellan. Jag ska fortsätta dona här men lite städ och tvätt och sådär. Ikväll ska vi handla lite på jobbet - igen. Till och med när jag inte jobbar liksom. Men mest julklappar. Får se om vi äter här, där eller på varsitt håll eller vad vi gör.

Nu i alla fall, ska jag ut.
Alla pratar om att det är kallt så jag får la se om det är det. Kanske behöver knäppa min (vind)jacka? Ne, en tripp till Ica, varför minns jag inte riktigt. Sen apoteket och presentaffären och kolla om han hittat en julklapp jag väntar på. Sen får jag göra vad sjutton jag vill!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Köpa mjöl som tog slut, kanske? ;D



Vad härligt med egen biodling! Det hör man inte för ofta :)

2009-12-17 @ 19:45:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0