Både bra och dåligt

Blah, gick inte att logga in här igårkväll. Ville ju egentligen bara skriva att jag vart så besviken på köksgardinerna. Dels har vi satt fästena för långt upp så dom når inte hela vägen ner och fönstret var för brett. Blir kanske bättre när jag får undergardinen men det blev inte alls så bra som jag väntat mig. I två jular. Men ändå, julen är snart slut så då åker dom ner, haha!

Har haft en riktigt slö dag idag. Somnade på soffan förut och satte mig här, vid Oscars dator, för jag skulle tanka våra serier och så började jag titta på The Pursuit of Happyness med Will Smith som spelar med/mot sin riktiga son. Lite sisådär, hade inte gjort nåt om jag inte sett den men om jag inte minns fel är den baserad på en verklig händelse och det gör det lite sorgligt fakiskt.

Oscar är hemma om runt 10 och då har vi massa Two and a Half Men och Heroes att titta på. Sen tänkte jag att vi skulle börja titta på Gary Unmarried. Finns för många serier där ute. Man missar säkert massa bra och ser en hel del skit. Som United States of Tara. Den verkade kunna bli bra, men ju fler avsnitt vi ser desto sämre blir den. Så nu hoppas vi på Gary!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0