Ännu en sån dag

Jasas: Haha ja, jag såg nog bra dom ut där som ett gökbo :O Och bilder ska du få, I promise! Kanske bara vänta lite då eftersom bakmaskinen är paaaaj (ha, ha, ha) så vi får se när vi får bytt/fixat den och bakat!
Nej, faktiskt är det bara en (av fyra) som tagit helt ledigt. Dom andra har kanske typ önskat att få sluta lite tidigare eller vara ledig en dag. Men eftersom vi måste vara fler inne inför jul så blir det ju att jag får jobba mer och det är  ju bra! Han hade oturen att jobba såpass mycket innan jul och att det inte var en mer ledig vecka men det är ju bara bra för lilla mig, tihi!
Nee, vi hade inget bröd, buhu! Får köpa det nån dag för du gjorde mig så sugen, haha! Och du får skriva så många kommentarer du vill på rad, blir bara glad när jag loggar in och det bara står Jasas på hela sidan!





Hallelujah säger jag.
Jag jobbar nästa lördag och efter det ska vi ju som sagt, några gånger, in till Liseberg. Denna och förra lördagen har verkligen varit helt... meningslösa? Vi har båda gått runt och varit lite smågriniga, eller liksom på spänn så så fort man säger eller gör nåt litet fel så fräser den andra och så är vi sura en stund, kramas och blir sams och sen är det nån tå som bli öm och så börjar vi om.

Så sjukt egentligen.
Det är inte alls så under veckorna, men på lördagarna. Så jag är väldigt glad och tacksam för att vi knappt ses såhär nästa vecka, haha! Jag åker väl vid 9, dom hämtar mig förmodligen åtta timmar senare och sen ska vi ju vara ute och umgås med Karl och Annika och även hemma sen så vi borde nog kunna vara snälla och glada, hah! Om inte annat får vi låtsas då, när det ändå är jul.

Och imorgon är det söndag.
Blah, jag vill inte! Avslutning i badet och jag kommer sakna alla så igen. Och så blir man så ledsen över alla dom som inte kommer tillbaka till nästa termin. Antingen som gått vidare till nästa grupp, som bytt tid eller som inte fortsätter. Måh, våra små barn ju. Men, som tur är kommer det nya till nästa termin och man hinner bli lika fäst vid dom snart, det är toppen!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Nu är det lilla jag, igen ^^



Så spännande att få läsa om avslutningen :O

2009-12-15 @ 13:18:57
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0