Allmänt om idag

Anneli: Jag kom på mig själv när jag satt i tvåan, glömde detta när jag skrev inlägget men kom på det när jag startade trean och kände ahhh, att jag kollade hur länge simmarna sover. Så frustrerande att inte veta! Jag har verkligen kommit ifrån att "Nu är klockan si mycket, han är så mycket trött, sova om en timme så han orkar till jobbet" för i trean står det "...sover till 10.30" eller så väljer man att han sover till 06.00 om han ska åka till jobbet klockan 7. DÄR blev det tokigt!





Tänk vad jag hade glömt!
Fotoboken! Kom på att jag fick ju en rabbattkod så jag fick beställa en bok gratis, och att den gick ut imorgon. Så jag satte mig här nu, hade fem-sex sidor kvar bara (av 24 ändå) så jag gjorde färdigt den och beställde till slut. Gaah, tänk om det inte blir bra? Hahah! Jag blir så nerövs när det är sånt. Men jag tror att det är så häfigt så även om jag gjort det dåligt blir det bra.

Och så har våran skrivare kommit.
På tal om nånting. En trådlös rackare så vi kan skriva ut bilder från alla tre datorer, från telefoner (i alla fall Oscars) och från kameran. Tufft som attans och bra blir det! Testade att skriva ut en på fotopapper man fick med, och en på vanligt papper. Har allt mina tankar och funderingar på hur detta skulle kunna bli, he he he. Ne men det är kul, och en skrivare har vi behövt så många gånger!

Men nu börjar dagen ta slut.
Oscar vill installera på min dator, jag vill in och bråka med Sims. Jag tittade inte på hur trött hon var, teleporterade mig över eld som är enda sättet att komma dit på, sen var hon för trött för att teleportera över igen. Kul jul eftersom dom i trean tydligen inte sover så dom får lite energi när dom somnar av utmattning, dom sover bara så dom inte somnar av utmattning, typ så.

Aja, så kan det vara.
Nyår och allt imorgon. Jag är inte lika stressad som alla människor som var ute och handlade idag men å andra sidan har jag handlat mitt/vårt, vi ska hem till mamma så det är egentligen inget vi behöver tänka på. Så jag tar det coola bananer, tackar här och nu för mig för idag även om det inte var så mycket att tacka för. Sov gott, en sista gång i år, så hörs vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Vad kul med skrivare - och vilken bra idé att ha sladdlös :O Vi har ingen skrivare men funderar på att köpa! Nu blev jag ännu mer sugen! :D



Jag har inte varit stressad alls i år, varken till jul och absolut inte nu till nyår. Väldigt harmoniskt och skönt, måste jag säga.



Tanterna (kvinnorna) som jag jobbar med (som har jularna hemma hos sig) har dock varit stressade som fan. DET blir jag stressad av att bara höra :P

2009-12-31 @ 20:28:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0