Mer av det ena

Jasas: Men skojar du med mig?! Så klart jag inte kan göra så! Ska det rensas så ska det rensas bland dom sämre bloggarna, inte bland dom bästa! Och nu har jag ju att göra, när schemat är slut. Vem behöver böcker när man har bloggar?

Nja, man vet ju aldrig om han mer tyckt att jag får skylla mig själv som åker dit, eller nåt. Men icke, han blev väldigt oroad och så vilket var rätt skönt, ändå. Hu vad jobbigt att du fick en sån, skönt att tabletterna hjälpte dock!

Marina: Nej precis. Och som Oscar sa, Alfred gråter ju inte över det direkt.

Anneli: Haha jag tycker det är helt okej att köpa nu om man inte vill ta allt i december eller hittar nåt som passar (som jag gjorde på Ullared, till min lillebror) men jag tycker inte att det är okej att göra reklam om det. Just nu.

Låter lite konstigt med din kompis, att dom har det så när hon är allergisk. Men ja, vet man inget annat så vill man ju kanske inte heller byta bort alla djur? Sen för min del så är det ju bara hos svärmor som det är så jobbigt. Hos andra går det ju att vara ett par timmar. Tror helt det beror på mig den dagen, katten, hur städat/ostädat det är och sånt. Så besök är ju verkligen inte omöjligt! ...för den sakens skull, hehe.





Nu är det en sista dag kvar, och det känns lite tråkigt. Skönt dock då jag hoppas att vi kommer i säng lite tidigare ikväll och så kan jag sova lite längre imorgon så blir jag lite pigg. Blir förmodligen en tur upp till mamma och försöka få gräset klippt där.

Jaa, lite Weeds till kvällen och sen är det nana som gäller. Kommentarerna får leda inlägget ikväll, hehe.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Oh, trist ju. Men jag måste allt erkänna att jag saknat dig här i bloggvärlden... KRAM

2009-08-06 @ 21:48:09
URL: http://jasas.se
Postat av: Marina

KRAM på dig ha en fin fredag!

2009-08-07 @ 09:34:48
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Jag önskar detsamma som Marina, och en bra helg också. Men det hoppas jag att jag får chans att skriva i YTTERLIGARE INLÄGG I HELGEN TILL DIG!

2009-08-07 @ 11:52:13
URL: http://jasas.se
Postat av: Anonym

Vad bra då... för jag har redan börjat köpa lite klappar... typ 2 iaf. Plus att jag har några stick-projekt planerade - men det är ju för att allt ska hinnas med så jag inte måste sitta och bara sticka en vecka innan jul sen :) Haha.

2009-08-08 @ 15:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0