Tiden är ute

Chathrine: Hehe okej, tänkte att jag vet ju dels inte om andra läser det som är svar "till" nån annan, eller om man skulle orka läsa igenom allt det, så du fick en egen del för jag blev glad för hjälpen!
Jag vet inte vad jag fick, hette nåt liknande, hon på apoteket plockade fram en och så tänkte jag att den vart säkert jättebra, hah! Och det var den ju. Jag tror bara jag haft det två gånger sen vi bott här (över ett år nu då) och inte så många gånger innan dess så det behöver ju inte verka så värst länge, hehe.

Anneli: Danke!





Nej, nu har jag skrivit 13 inlägg på en och en halv timme så jag får ge mig. Dessutom hade jag sagt till Oscar att skulle han WoW:a så skulle han inte göra det en minut över 20 när han började 19 så nu pressar han mig, hah!

Men, jag kan väl tänka mig att umgås med honom dååå. Om jag måste. Istället för att blogga. Men då är det inte mitt fel att det tar slut. Och jag ska banne mig dra mig TRE MINUTER TIDIGARE! Hade han aldrig gjort, hah!


God natt, ifall att!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jaaa, jag blev så glad över att jag hade MASSA inlägg att läsa, här inne. För jag var tvungen att varva ner mig efter jobb - och det har jag gjort nu, med hjälp av dig här inne :D

2009-08-29 @ 22:28:08
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0