Mat och shopping

Chathrine: Oj, hade jag ingen aning om... Var på apoteket och frågade men hon verkade inte riktigt förstå (kände inte för att langa upp foten på disken) så jag köpte en salva så får vi hoppas att det hjälper. Tack!





Mååh, det vattnas i min mun och jag vill börja med maten nu och på en gång! Idag blir det Indonesisk kycklinggratäng som Hanna tipsat om. Lät bara så jättegott så jag var tvungen att göra det så fort som möjligt. Vilket blev idag.

Djuren är också hungriga, i alla fall dom stora. Sitter faktiskt och äter tillsammans för en gångs skull. Annars brukar dom sova och äta i skift, hah! Eller ja, sova gör om ju tillsammans men sällan dom äter samtdigt, alltid en av dom som sover. Ja, av dom stora då för nu sitter jag ju här ute.

Hungrig är jag också men känner att för tidigt kan vi inte äta. Inte för att det finns så mycket att småäta ikväll men det går ju alltid att hitta på nåt om man är tillräckligt sugen/hungrig.

Och nu har jag faktiskt klarat mig hela veckan utan nåt fusk. Eller jo, för att vara ärlig har jag ätit några Bentol (som Läkerol, typ). Så egentligen har jag syndat men vi har handlat två gånger utan att få med nåt godis hem. Tänkte köpt till helgen men tänkte att är det så viktigt då, kan jag gott gå och handla det då. Så så blev det.

Det roliga var att vi handlade för lika mycket på Ica som på apoteket. Dock var ju allt sånt där ifrån sånt som håller i evigheter så det är ju en liten utgift, i det stora hela.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Svamp kan man få av andra i gemensamma duschutrymmen t ex (så säg åt O att kika sina med, det är väldigt smittsamt), sedan kan man få det om man inte torkar sig ordentligt med handduken mellan tårna och om man använder täta skor och sockor hela tiden.

2009-08-27 @ 16:20:12
Postat av: Anneli

Bra jobbat! Tyvärr har jag inte varit så duktig själv :(

2009-08-27 @ 21:34:37
Postat av: JASAS.se

Åh vad duktig du är, -sitter på köksstolen och klappar händerna och sjunger, vad duuu ääär braaa- :D Stolt jag blir!!!!!



I löv Apoteket, bara det att det är så dyrt. Men som du säger så håller ju produkterna sig i evigheternas evighet, typ.

2009-08-28 @ 23:13:57
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0