Tjejsnack #19

Ledighet

1. Vad har du gjort på ledig tid (semester, helger etc) i år?
Varit hos mamma, måste jag nog svara. Eller träffat nån annan eller bara slappat. Men vi har absolut varit mest hos/med mamma under dom lediga dagarna (då jag jobbade) som jag hade.
2. Ett semesterminne som du än i dag blir glad när du tänker på?
Alla resorna till Finland. Som varit i semestersyfte då. Det är den ultimata semestern för det finns ingen annanstans man kan ladda batteriet på samma sätt och man mår bara så bra! I love, love, love!
3. Var föredrar du att sova; tält, husvagn, hotell, vandrarhem etc?
Tält kan jag tänka mig att sova i nån natt på skoj. Husvagn hade jag gärna haft och åkt runt i Sverige ett par veckor, perfecto! Hotell är jag inte så noga med, vandrarhem eller stuga funkar minst lika bra.
4. Vilka andra länder har du besökt?
Finland, Norge och Danmark. Har dock varit, bara med båt, i Polens ena hamn så jag har andats polsk luft när vi var ute på däck men aldrig satt foten i landet.
5. Nämn något speciellt du köpt på en resa?
Det jag kan komma på är min Suomi-tröja. Annars har jag aldrig köpt nåt så direkt, vad jag kan minnas. Annars är det väl min rosa väska jag köpte på Danmarksbåten. Jag har en deal med mig själv att en väska inte får kosta över 100 kronor (annars skulle jag ha för många, och för lite pengar) och hittade en sån söt handväska men över 100 spänn. På båten tillbaka hittade jag samma fast i "pås-modell" och köpte den men ville haft handväskan också.


Kommentarer
Postat av: Marina

är väldigt sugen på att åka till Finland jag också.. men men det blir nån gång ;)



Ha en fin söndag kram

2009-08-16 @ 11:58:38
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0