Tjejsnack #18

Möbler

1. Beskriv din säng?
Själva sängen är så gott som bara Sensus (Jysks motsvarighet till Tempur) och helt uuunderbar vilket min faster ska märka imorgon då hon ska hämta sin. Den är även brun i tyget. Ramen är en svartbrun i serien Malm, 160 då eftersom vi har två stycken 80 madrasser. Hel bäddmadrass, ett dubbeltäcke och två plus två kuddar ligger i/på.
2. Vad har för för typ av sittplatser i TV-rummet?
Vi har en hörnsoffa, som vi ärvt från mamma (och pappa, men mamma hade den sist) med sju-åtta platser (plus-minus, beroende på hur man vill trängas) som är mainplatsen. Oscars gamla datastol i form av en fåtölj står här i hörnet också, om man vill sitta där. Sen har han ju sin nuvarande datastol, som är en datastol. Är vi många kan man också hämta köksstolarna, eller min datastol. Och så finns ju golvet.
3. Vad har du för köksmöbler?
Vi har superfina och fräscha ekmöbler som vi är toppennöjda med! För tillfället har vi bara fyra köksstolar hemma, men två väntar hos svärmor som köpte dom i present (eller julklapp?) när dom såldes ut och vi inte hade några kvar här i Göteborg, så hon köpte dom enda borta i Västervik. Därför, är dom där.
4. Hur förvarar du dina filmer, skivor & böcker?
Filmerna står/ligger i tv-bokhyllan (här kunde en länk funnits, men vi har slutat sälja den så jag kan tyvärr inte länka..... eller vänta lite! Johodå!) men vi har inte så många filmer. Mina skivor står också i tv-bokhyllan, än så länge för dom ska nog bli skickade till ett köksskåp. Böcker ligger liiite i tv-bokhyllan men de som inte ligger i förrådet, står i den provesoriska hyllan som TV:n i sovrummet står på. En liten hemmagjord grej, två föredetta nattduksbord, på höjden, på varandra.
5. Du måste köpa en ny möbel, vad vill du ha då?
Soffa! Eller soffgrupp, jag har inte bestämt oss klart än. Är det bara en grej så kommer fåtöljen senare, men den är ett måste - har aldrig suttit bättre tror jag! Sen en tv-bänk, fast inte högglans förmodligen. Och ett vitt soffbord. Och så en grå matta under. Sen ska ju Oscar ha ett nytt, vitt, databord. Det är vardagsrummet vi vill göra om nu, ja.

 

 

...hoppas nu varenda en klickar på varenda av länkarna, så som jag slitit med dom ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0